Wherever you are

okej, klockan har dragit iväg och jag har inte hunnit blogga nåt och nu ska jag göra läxa sen måste jag verkligen sova..ni får nöja er med två inlägg idag..bloggar mer imorgon istället, godnatt!



RIGHT HERE

Har precis kommit hem från skolan, ska snart ta mig upp till pappa och käka lite sen tar jag bussen till sandviken och umgås med emma lite och köper biljett av carro! Kommer inte ha tid nu så bloggar ikväll när jag kommer hem, puss.

skolan todaaay


CONVERSE

Satt och letade skor så såg jag att det har kommit Converse fast med foder i som man kan ha till vintern, dock finns dom bara i brun nu, hoppas det kommer fler färger sen, men ska köpa mig ett par som jag kan ha i vinter för dom ser så jävla mysig ut!

hos daddy

Sitter hos pappa och har nyss käkat pizza, gjorde det för någon dag sen också..haha. aja, skolan var väl okej idag, ska snart packa mina saker och åka till mamma så sover jag där antagligen. Bilder från igår och idag kommer sen när jag kommer till mamma! puss


sorrryy

Har inte bloggat nåt idag och typ inte igår heller, så förlåt. Men har varit borta och nu hinner jag inte för jag är helt slut! men bilder kommer imorgon, godnatt!

GÄVLE

Idag blir det gävle för min del, sen åker jag hem till emma och sover där. Nu ska jag ta och hoppa in i duschen sen välja kläder!

ONE THREE HILL

Jag är trööött, har typ kollat one three hill hela dagen och sitter fortfarande och kollar på det. Ska se klart det här avsnittet sen tror jag att jag drar mig till min älskade säng!

GRATTIS

Hoppas du får världens bästa födelsedag, det är du värd.
the worlds greatest

one three hill

Har suttit och grinat här i min ensamhet, tänk vad filmer kan påverka än, det har fått mig tänka om..att vara hemma idag var nog bra för mig, jag har tid att tänka utan att någon stör och jag kan gråta och jag kan skratta, alldeles själv här utan någon alls, och jag tror alla behöver få vara för sig själv ibland, man mår bra av det. Nu ska jag forsätta min ensamma sköna kväll med mig själv, puss!


hemmmaakvällll

Får inte dra iväg ut idag så jag får väl sitta här för mig själv och kolla på massa filmer då..hehe tråkig freeedaaaag kan jag lova att jag kommer ha iallafall..



saknar tiderna


SPÅKULAN

Hej Daniela



Unna dig lite mörk choklad då och då. Det skulle göra dig gott.

jag hatar mörkchoklad !
haha det är nog det äckligaste som finns!



NEW


mössa, carlings
halsduk, ginatricot

film/sovaaa

hinner tyvärr inte lägga in bilderna på det jag har köpt idag men lovar att göra det imorgon! nu ska jag slå på en film och försöka sova, godnatt.


valbo

Åkte till valbo direkt efter skolan typ med isabell. Skulle köpa massa saker med kom bara hem med en mössa och en halsduk. Bilder på dom kommer snart, har hittat sladden nu iallafall så jag kan ladda in bilder igen, hihi.

killl me

åhh världens längsta jobbigaste dag kommer det här bli..emma är isabell är sjuk och dom umgås jag med typ hela tiden, sen alla andra jag brukar umgås med ska på fjällvandring! det här suuuger, funderade på att inte gå alls men jag vill inte komma efter i nått så jag måste gå, nu ska jag ta nåt att käka sen gå mot bussen..

..

I try to be all that you need
Try not ever let you down
Still I can see it in your eyes
Not good enough



YOU MAKE ME SMILE

regina om HOS MORMOR:
du är den bästa som finns älskling! önskar att vi kunde ses mer. du betyder mer än vad du tror för mig. jag kan inte beskriva hur lyckligt lottad jag är som har dig. vill bara att du ska veta att jag älskar dig och är glad att jag har dig!

det här har världens finaste människa skrivit.
Hon är verkligen världens vackraste och hon betyder så jävla mycket för mig, jag säger det inte ofta alls till dig men jag hoppas att du vet det. Du betyder otroligt mycket och jag vill aldrig mista dig, aldrig. Vi umgås typ aldrig längre, vi får försöka ta tag i det..men jag vill att du ska veta att vad om än händer så kommer jag alltid finnas där vid din sida, jag älskar dig hjärtat!


HOFOOORS

åkte till hofors direkt efter skolan med emma, umgicks med bästa vickis och några fler, åkte mest moppe runt och hade askul. Kom hem för typ en timme sen och mår allmänt dåligt igen .. allt suger just nu, blir så jävla trött på allt.. aja, har iallfall haft en toppen dag med toppenfolk i hofors!

-

I tried to be all that you need.



godnatt

Ska göra läxa nu och sen titta på Kidulthood och försöka sova till den men det är bara att smsa!
0736742321



FILM

Har käkat kebab med jesper och ari, så jävla gott! nu ska jag slå på en film,

MHF DEL 1

Hann inte få alla bilder eftersom det blev så sent igår men hon skickar resten idag tror jag, men här har ni dom jag hann få iallafall!

SPÅKULAN

Hej Daniela


Blunda och känn hur den universella kärleken omsluter dig på alla sidor bara för att du behöver det vännen.

Jag har ALDRIG i hela mitt liv varit kär på riktigt, visst jag har fått en klump i magen när jag sett en viss person och knappt kunnat fått fram ett ord, men sen har det gått över, det har inte varit på riktigt. Jag har aldrig varit kär på riktigt, jag vet inte hur det känns, jag vet inte hur det är, men jag har inte bråttom, för jag mår bra nu, jag tänker inte leta efter kärleken, jag tänker vänta, vänta tills den kommer till mig och vänta tills jag blir kär, kär på riktigt.



HOS MORMOR

Sitter i storvik hos mormor nu, skolan har vait så jävla seg och jag har varit så jävla trött och irriterad och har självklart även lyckas brytit av min skåpnyckel när jag blev lite sur på den så nu får jag betala en ny, jag lyckas fan med allt..är sur, irriterad, trött och ensam så varför sitta här? går och lägger mig istället, godnatt


todaaay

Ställde klockan på kvart över 6 och gick upp sju..usch vad trött jag är..börjar ju halv 10 men så självklart har jag ingen skjus så jag måste ta 8bussen till skolan och sitta och vänta i över en timme där. aja ska käka nu sen fixa mig..

MÅNDAG

Var i sandviken med emma, isabell och massa annat folk idag, somnade i soffan en stund när jag kom hem och även på bussen till sandviken, lite trött kanske?..aja, har har iallafall sovmorgon imorgon så börjar typ halv 10 eller nått sånt tror jag. Nu ska jag ta en dusch sen lägga mig i i sängen och kolla film, godnatt.

bissus

Nu tar jag bussen till sandviken, bloggar ikväll, puss!

BLÄCKFISKORGAN

Fråga inte om rubriken..HAHA.
Har kommit hem från skolan nu, dagen gick faktiskt snabbt och nu är jag helt slut i hela kroppen..somnade i stolen för en stund sen..men jag ska nog ta 5 bussen till sandviken och umgås med emma!


skola

hann inte blogga nått igår när jag kom hem så jag får göra det idag istället. Lägger in bilder efter skolan när jag kommer hem, både från dagen med emma och bror i förrgår och med emma igår. Så bilder kan jag lova att det kommer nu, men nu ska jag dra mig till bussen, slutar halv 2 idag, puss.

-

In the end of the day, we are all the same.

i storvik

Patricia ringde och väckte mig runt 11 nångång, har käkat, fixat mig och gjort allt klart och nu ska jag vänta på att emma ska bli klar sen drar jag till sandviken och umgås med henne, bilder kommer senare! puss.


hos mormor

Måste först säga tack till bästa isabell som fixat header åt mig nu!

Åkte som sagt till sandviken och mötte upp emma sen drog vi vidare till stan och mötte carro och snackade lite sen vidare igen och mötte pontus och gick runt på stan och sen runt 11 gick vi in tilll emma och fyfan vad jag garva, hhaha sjukt..sen tog jag12bussen till storvik coh sitter nu hos mormor, hehe. Åker hem imorgon men nu ska jag ta och sova! godnatt.

soetLittelB.blogg.se

förlåt daniela, fixar mer imorgon. men håller på somna i datastolen just nu, hållt på och fixat och det tog ett tag innan jag förstod hur jag skulle ordna till det ebba gjorde, haha.. aja fortsätter imorgon.. hoppas du är nöjd med hur headern ser ut iaf.. :)

/ bella.

ändrade planer

Alice blir inte med så jag ska bara vänta på att patricia ska duscha oså sen drar jag dit, får se om jag kan få med mig emmis =)




drar till viken

Nu drar jag mig vidare till sandviken till patricia och ska även försöka få tag på alice eftersom han också skulle med, får se vad vi hittar på men bloggar ikväll när jag kommer hem! puss

sandviken med min erik

Åkte till sandviken med erik och mötte fanny, sen drog vi vidare till donken och efter ett tag träffade vi adde,thomas, ida, felicia, anton, dennis och sen några fler jag inte kände. Snackade med dom ett tag sen stack vi till ica, sen var vi typ med alla dom där på slutet också. Lyckad dag iallafall men knäppte faktiskt inga kort idag..försöker även få tag på lina men det går inte så bra haha. aja ska försöka få tag på bilderna på nått annat sätt nu..så fort jag får dom så kommer dom in här iallafall!

fredag

Mår hur bra som helst idag, har ingen aning varför heller men det är ju nått bra iallafall! Är ju fredag så det kanske är därför? aja får se vart världen tar mig idag.

haha gammal bild men man ser ju längdskillnaden iallafall, jag är LÅNG!


vaken

La mig i tid igår och jag lyckades somna och även vakna i tid av mig själv! Lär börja lägga mig före 1 nu iallafall om jag ska orka med skolan. Nu ska jag upp och käka fukost!

ledig imorgon

Är ledig från skolan imorgon så jag får äntligen sova ut, det behövs verkligen..klockan är snart kvart över ett och jag ska lägga mig redan, men det är bara för jag somnade och vaknade av att jag låg på datan typ.. skit trött med andra ord! så jag tänker inte tvinga mitt huvud att vara vaken även fast min kropp vill det..får se om jag kan somna nu eller om det är omöjligt..natti♥

bildbrist

ambulans

Tog mod och öppnade fönstret för att kolla så står det en ambulans utanför radhuset brevid vårat..jag stod och kollade en stund sen kom dom ut med en gubbe på den dära saken..hoppas det inte hänt nåt allvarligt bara..lite läskigt tycker jag..men nu åkte dom iallafall så jag får väl höra imorgon vad som hänt, ;/



dance with me baby

Hemma från MHFstugan nu, kommer bilder och filmer imorgon för jag har inte sladden hos mamma nu. Men hade skit kul där med allihopa iallafall, dom flesta sov kvar men jag åkte hem runt halv 11. Men nu ska jag sätta på dear john och kolla lite på den här för mig själv i mörkret.
Dock vet jag inte om jag vågar sitta uppe själv nu för jag är asrädd för jag hör en bil och massa folk utanför mitt hus och jag vågar inte öppna fönstret och kolla vem det är, haha fegis Iknow..


MHF

Tar 5 bussen nu till storvik sen kommer isabell och hämtar upp mig där så åker jag med henne och emma till MHFstugan. Alla ska typ sova där men mamma hämtar mig 10 ikväll så åker jag hem och sover, orkar inte stanna där hehe. Nu ska jag till bussen så bloggar ikväll när jag kommer hem, puss!

godnattttt

Okej, inte någon ide att försöka hitta jacka för jag blir bara irriterad..sitter och spelar helicopter istället men jag får väl ta och sova nu annars kommer jag väl vara död i skolan imorgon också.
så godnatt!

jacka

Håller på att leta jacka men jag hittar ingen jag vill ha men jag tänker sitta uppe tills jag hittat en..

.,

Erika satte på en film och jag somnade som vanligt, är skit trött om dagarna nu när det är skola. La mig i tid igår tyckte jag men var ändå skit trött imorse..fattar inte, men imorgon var det ju tydligen skola fast jag hade fått höra att vi var lediga så måste upp tidigt imorgon igen..men på fredag är vi iallafall ledig. Ska till MHFstugan med klassen imorgon..tror jag är nästan den enda som inte ska sova där, hehe.
haha bjudeeeer

erik

Sitter hos erik igen, som vanligt då. :) Får se vad vi hittar på men är så jävla trött så kanske bara ligger inne och kollar film eller nått idag eftersom det spöregnar..

hos erik

Är hos erik nu, sover kvar här inatt.
godnatt



busskorv

Ja då var första skoldagen avklarad..gick väl bra förutom att jag var trött och inte orkade lyssna på folk, hehe får försöka lägga mig lite tidigare idag om det går. Nu ska jag upp och käka nått sen går jag till erik och umgås lite! :)
jag älskar dig
glöm aldrig det

hjääälp miiiig

ååh kan inte soooova, precis som jag hade trott också! Har försökt i typ en timme men det gick verkligen inte att somna..aja får se hur det blir om jag kan somna nu eller om jag håller mig vaken tills jag ska till skolan..säger godnatt igen iallafall!

8mile

Nu ska jag lägga mig i min nybäddade säng och kolla på 8mile och försöka sova, godnatt!

header

Jaa, som ni ser är min blogg inte precis snygg..men isabell sa att hon kunde fixa den åt mig sen så hon ska vara snäll och fixa min header och kanske göra om designen lite också men det blir antagligen imorgon! =)



15minuter..

Om 15minuter är sommarlovet slut..usch säger jag bara. Nu börjar helvetet igen..måste upp halv 7imorgonbitti och jag har inte hunnit vänt tillbaka på dygnet så jag kommer vara död imorgon om jag ens kommer komma upp ur sängen..funderar på att vara vaken nu ända tills jag måste gå till bussen istället men får se hur jag gör.


utflykt

haha jaaaaaaa kan inte sitta kvar här längre för jag har lovat melvin att vi ska gå på utflykt -.- haha usch, men har man lovat så har man!

barnvakt

Är barnvakt åt denna snorunge idag!

parkrocken

Blev parkrocken för mig igår kväll. Kom hem runt 2nångång och somnade nästan på engång.
Idag ska jag umgås med emma tror jag. Kanske drar iväg och grillar någonstans med lite folk. Ska iallafall ha kul idag eftersom det är 2DAGAR kvar till skolan börjar..aja nu ska jag sätta på mig en tröja sen gå och laga lite mat!

a walk to remember

Är hemma hos pappa nu, amanda har åkt nu och jag ska lägga mig och kolla på "A walk to remember" och vänta på att erika ska komma hem sen drar vi väl till gävle ikväll troja, men bloggar mer senare.




MRCDFVGBHNJ

Sitter hos pappa med amanda just nu, har suttit och gråtit tillsammans över en timme nu, hehe.
Ska snart dra oss iväg till mamma och fixa mitt nya rum om vi orkar..
jag älskar dig

svar på frågan

Wilma om mormor:
Kan du svara på den hära?

Vad har hänt med din header? och desing elr ska din desing va så här? <3´svara pleas!<33

Haha ja det har blivit något fel på min header så ska göra en ny så fort ja har tid och ska även göra om designen så fort som möjligt! =)



mormor

Åker till mormor nu eftersom hon kommer hem idag och vi har fortfarande lite kvar att filma, hehe. Sen skulle tv3 bjuda oss på pizza efteråt sen drar jag kanske iväg till gävle. Kommer inte ha tid att blogga nu under dagen så bloggar ikväll istället och då kommer bilder också, puss.

torsdag

Erik har dragit nu, sköööööönt! haha nej men hon var lite konstig idag, kanske kommer ut video sen, nu kommer bara lite bilder! =)
snyggggast


KLADDKAKA nu

Ska baka ERIKS kladdkaka nu, viktigt att ni kommer ihåg att det är erikas!
Och nu är hon påväg så jag måste skynda mig eftersom jag inte har kläder på mig, puss.

svampbob

HAHAHAHAHAHHAHAHHAHA
vill inte ha svampbob hals.. :/

inge gävle för mig

Allt blev knas så jag stannar hemma idag istället. Får väl se om jag blir hemma eller drar iväg till någon som kan få mig må bättre. Men blir iallafall inge gävle, är hemma själv hos pappa och det är lite smått läskigt och jag är lite smått rädd sådär för det spökar här, ehehe..

SPÅKULAN

Hej Daniela



Fixa cykeln! Det blir fler soliga dagar att njuta av och du mår bra av att röra på dig.
Haha, min cykel har stått hos emilia i typ över ett år nu, och hela tiden har jag sagt att jag ska hämta den, men det blir aldrig av, så det kanske är på tiden att jag hämtar den nu..

gävle idag

Skulle egentligen jobba idag men jag var så jävla trött när klockan ringde halv 8 imorse så jag sa till mamma att jag skulle komma senare, men nu hinner jag inte jobba eftersom jag ska till gävle idag med erik,emil,adde och kanske patricia än så länge. Erik är typ och jobbar så vi drar väl inte än på ett tag iallafall, blir väl mot kvällen nångång antar jag. Kommer troligen hem sent om vi kommer hem och eftersom vi bor i hammarby måste man vi ha skjus överallt och om vi inte har det så får vi lägga oss på en parkbänk eller nått..det brukar fixa sig iallafall.

Men nu ska jag upp och käka daimtårta som vanligt!

suuuug

Hemma igen, orkar inte berätta om dagen så bilder kanske kommer sen.
Nu ska jag kolla på titanic!





döööö

faaaan drar från den här jävla skitbyn nu, byyyeee


Daniela Daniel Moliis♥ Erika Erik Pettersson

Nu ska jag sova, ska inte iväg tidigt imorgon så får äntligen sova ut!
GODNATT

pooooker ♥

Är hemma nu, eller jag har varit det ett tag men iallafall.
Blir hemmakväll för min del idag, eller spelkväll rättare sagt, haha.
Ska upp och hämta daimtårta och fanta sen ska jag sätta mig i sängen och forsätta spela poker som jag suger på, ni kommer få se det sen..hehe.

GODNATT

Inte bra, klockan är halv 5 och jag ska upp om 4timmar..aja får sova efter det eller nått men om jag lägger mig nu får jag sova i 4timmar iallafall, så godnatt.

Even the best fall down sometimes
bjuder..

HAHAHAHAHAA

Någonting höll mig vaken en stund till och jag kan säga att jag inte har garvat såhär mycket på länge.

bääääbis vare va? ;)

hammarby

Hehe ligger i MIN säng nu med emma brevid mig som sover så sött, haha.
Var väl i sandviken några timmar eller nått sen tog vi 12bussen till storvik och där hämtade ari oss och skjusade oss till pappa. Nu ska jag sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon så bloggar jag när jag kommit hem imorgon. godnatt!

MOT EMMA

nu är jag hemma iallafall och ni får inte veta vad jag gör, det är inte bara jag men haha ja..på fredag får ni massa bilder från det vi gör iaf och det kommer även visas på tv..haha nu tänker jag inte säga nå mer för jag har redan sagt för mycket! Men har hunnit duscha och fixa mig lite så nu ska jag kolla om pappa kan skjusa mig till storvik så drar jag mig vidare mot sandviken sen. Sover där så bloggar imorgon nångång..puss.

wallander

blev wallander med pappa precis som det står, mår bättre nu iaf men måste upp halv 10 imorgon så det kanske är bäst att man lägger sig? och vad jag ska göra uppe så tidigt får ni inte veta, hehe ;)
men kommer hem nångång under dagen iallafall, men ni kan ju smsa fast jag tror ingen är vaken så tidigt faktiskt..aja ska slå på en film och försöka sova till den nu så hörs vi imorgon nångång under dagen, godnatt.

fall for you

kvällen blev inte alls som planerad och jag är på världens sämsta humör så jag ska slå på en film och äta lite paj och hoppas att det kan få mig att må bättre, puss.



vaken

usch på mig, vaknade typ 3 idag..inte bra men jag har kommit upp och käkat frukost iallafall. Har ingen aning vad som händer idag faktiskt men det märks. Nu ska jag slå på en film en stund, puss.


lite smått gammal bild på mig, haha.

GODNATT

Klockan är 3 och jag ska sova!
Jag är duktig idag, bloggar imorgon, godnatt.

fjortis

Haha ja vad ska jag säga, skulle aldrig våga gå runt sådär nu, vissa bilder är inte alls gamla men sminkar mig inte ens hälften så mycket nu..mycket kan förändras på kort tid och det har det verkligen. Även jag..hehe.

barbiegirl

Var och kollade på huset, blev inga bilder för vi hade lite bråttom så det får blir imorgon istället eftersom vi ska till mamma då och kanske även sova i huset om dom hinner få in alla saker som behövs.

Men nu börjar jag bli hungrig så ska nog ta och pallra mig uppåt och ta nått att käka och gå på toa innan jag kissar på mig, ehhe.

WALK ALONE

går iväg en sväng och kollar på nya huset eller det är ett radhus men bilder kommer väl senare på det iaf, puss.

grillat

pappa håller på att grilla där uppe, ska snart upp och käka sen in i duschen och sen fixa lite saker och även mig själv, sen får vi se vad kvällen bjuuuder på.

a life whitout you

Play the moment

Pause the memories

Stop the pain

Rewind the happines



I´m moving

Erika har troligen somnat eftersom hon inte svarar någon alls på msn..aja, får väl ta bilderna av henne imorgon istället. Håller på med lite viktigare saker nu..och fick även reda på idag att vi ska flytta till hammarby med mamma..haha så nu bor både mamma och pappa i hammarby, that sucks.
men sånt får man leva med. Får iallafall ett eget rum nu! :)



dålig uppdatering

hehe, förlååååt för dålig uppdatering.
träffade aldrig robin igår för filmen slutade sen satt dom på en ny film så fastnade jag framför den.
Men erika drog typ klockan 4 igårnatt hem till henne. Vi gick ner och kollade klart på snabba casch sen somnade pontus typ direkt efter den. Jag låg vaken en timme till typ för det gick verkligen inte att somna..men somnade typ 5 sen vaknade jag lite då och då hela tiden. Sen blev jag väckt av pappa typ 1 sen somnade jag om och blev väckt typ 3 igen sen somnade jag och vaknade typ halv 4 och han typ 4. Jag fick duscha en snabbdusch och fixa mig lite snabbt och sen tog vi halv 6 bussen från storvik till sandviken. Han åkte hem medans jag var med adde,fanny,erika och emma. Gick runt med dom lite sen hem till fanny och kollade film. Kom hem typ nyss och ska säga åt erika att skicka lite bilder så bilder från dagen kommer så fort erika har skickat dom!

haha förlåt emma men ni är sååå söta!

film

sitter och kollar film nu, ska snart ut och träffa robin en sväng, puss.

min stjärna

jag är ingenting utan dig

börjar om

Nu har jag tagit bort alla inlägg så nu börjar jag om från början igen.
Ska fixa min header så fort som möjligt!

RSS 2.0