FIXXX

Packar och fixar lite nu, sen blir det vidare mot louise sen mot emma! ska ha en grym kväll och det hoppas jag alla ni andra också får så hörs vi imorgon när jag kommer hem, finns på telefonen, puss!

FÖRÄLSKAD

ÅÅÅHHH FYFAN, FÖRÄLSKAD I OLLE I IDOL, HAN ÄR SÅ JÄVLA GRYM!

,

There are things in life that are unknown and there are doors you must open in order to step into the unknown.

hemmmaaa

Skön skoldag idag, hade två riktiga lektioner, ett matte prov som inte gick så bra men jaja. Åt lite tacos sen somnade jag, vaknade för typ en timme sen och har nu sminkat mig lite och satt upp håret. Får se vad som händer om jag drar någonstans eller om det blir hemma kväll imorgon så jag är pigg tills imorgon då det inte blir speciellt lungt!

VARIT I VALBO

Varit i valbo med emma idag. Kom hem för ett tag sen och är trött och hur förskyld som helst, måste bli bättre tills matchen på lördag! Sitter och lyssnar på musik nu, ska snart plugga lite matte!

GREY´S ANATOMY

VÄRLDENS BÄSTA PROGRAM NU!

VILL HA

Vill ha någon av dom här, men jag är pank och dom kostar typ 700 men jag tycker dom är grymt snygga!

HAHAHAH

Sitter och kollar på massa filmer erika har filmat från helgen, får se om jag vågar lägga ut några sen!


HOS ERIKA

en bild från helgen, fler kommer sen!

DUSCH/FILM

Har hunnit tränat och lämnat en laddare i sandviken.
Nu ska jag upp och duscha sen kolla film!

Lillpluppen är till salu nu :(


UUUSCH

SKOLAN SÖG!
aja, ska upp och käka lite nu sen blir det träning senare!

I´m still here

Well let's step outside, 
Let's go for a ride,
Just for a while. 
No we won't get caught, 
Well that's what I thought, until we cry.

Har städat klart nu, sitter och kollar tv men måste egentligen plugga men pappa kommer aldrig hem så kan inte gå ner på mitt rum för jag passar melvin och moa. Får vänta tills han kommer sen måste jag plugga fast jag egentligen måste sova..får se hur mycket jag kommer orka plugga..


Forever and a day

hejsan! har precis satt igång en tvätt och försöker städa rummet, satt i cafetetrian idag i skolan så blev bara en matte lektion för min del och det var grymt skönt! Sen åkte jag med pappa till sandviken, fick en parfym, strumpor och nya skor av han. Kommer bilder sen på det. Nu ska jag forsätta min städning!

I can´t see you

http://www.youtube.com/watch?v=w4GMj7wgAa0&feature=related
Lyssna, helt otrolig!

FILMTIME

Har legat i sängen hela dagen, bara varit upp och käkat nån sväng.
Har ont i huvve, magen och halsen. Tänkte faktiskt ta en promenad eftersom jag inte varit ute nå men jag måste till skolan imorgon så jag får forsätta kvällen med att sitta inne och kika film. Har laddat ner flera stycken jag ska titta på nu.
Jag Älskar Dig

MIN HELG

Haha ja vad ska jag säga, grym fredag..blev inte som jag hade tänkt, en lucka till min mobil är borta utifall någon hittar den! Bilder kanske kommer sen..vaknade runt 11 och åkte hem till emma, åt lite sen somnade jag igen, sen vaknade vi och åt lite igen och sen sov vi mer, sen duschade vi osv sen drog vi till storvik och hade lite kul där sen kom ari och mamma och hämtade mig så nu ska jag titta film och ta det lungt för jag har världens jävla huvudvärk och är helt slut!
Världensbästa♥

STORVIK/HOFORS

Sitter här och lyssnar påå grym musik, åker snart och träffar louise och erika en sväng och fixar lite saker sen drar vi vidare och möter emma osv så ska vi ha lite kul ikväll, finns på telefonen! =)

TONIGHT

Provet gick väl gaska bra ändå, hade 3 lektioner idag. Ska hem till pappa nu och hämta kläder och sånt sen hem och packa lite! Bloggar när jag kommer hem!



LET ME GO

Inte bloggat idag men har inte haft tid helt enkelt, har varit i valbo och köpt nya skor sen har jag tränat..hade fysträning och jag är helt död, jag orkar inte röra mig, vill bara lägga mig och sova men måste plugga till två prov jag har imorgon så måste göra det först..
konstig bild men det skiter man väl i!

VALBO

Har varit i valbo med emma, köpte bara tre trosor och en tröja.
hehhe, =)
:

DAGENS OUTFIT


You´re not alone

Borde lägga mig nu så jag får väl ta och göra det , godnatt!


VÄRLDENS BÄSTA MAMMA


SAKNAR SOMMAREN

Sitter och kollar på massa sommarbilder, sen kollar man ut genom fönstret och det är grått och blött..så himla tråkigt!

så nu kommer lite snygga bilder från sommarn..








Har nå grymt mycket minnen från sommaren..önskar den kunde komma tillbaka..




JYSK

Åh, jag var ju sen in med lappen om vart jag ville praoa, så fick välja mellan några stycken..det var typ JYSK, SMHP, någon bilverkstad och sen en gymnasielinje till..Så det fick bli Jysk för jag vägrar vara på någon linje och passar inte så bra in bland bilar, haha..ångrar verkligen att jag inte lämnade in lappen ..

DUSCHEN

Har precis tränat, gick skit bra idag faktiskt. Nu ska jag hoppa in i duscheeen!
hahahha snyggt!

I got lost on the way

Baby I was naive, got lost in your eyes
And never really had a chance
I had so many dreams about you and me
Happy endings, now I know

GODNATT

Vägen är suddig, snart ser jag ingenting.


Makka Pakka, Akka Wakka moo!

HAHAHHAHAHAHAHAHAHHA, tror ingen fattar rubriken men det är kvällshumor iallafall..hahah, ska försöka pluggga nuuuu om det går.. :)

snygaaaa bruddaaar


Knäppte kort med emma för någon dag sen, kommer några stycken nu så kanske det kommer fler sen.
Okej, jag skämtade med er, min data har aldrig varit segare..tog sju minuter att ladda upp den här bilden..haha. Ni får resten imorgon eller nått och får nöja er med en bild på världens finaste emma!

HEMMMMA

Jag vaknade först halv 6, sen halv 7, sen skulle jag sova till typ 7 men vaknade jag då? nej. Vaknade istället typ 1..har käkat frukost och nu ska jag fixa mig sen drar jag jennifer och ari iväg till valbo för jennifer ska köpapuder och foundation sen skjusar vi henne till tåget i gävle så ska hon till arbrå sen åker väl vi hem antar jag. Får se vad som händer idag, missade två prov i skolan så måste plugga extra till dom så jag kan göra dom imorgon istället. Nu ska jag fixa mig så hörs vi senare!

A good lie

Sitter och försöker göra engelskaläxan men det går inge bra..har prov i engelska och kemi imorgon, har så mycket i mitt huvud just nu så jag kan inte tänka alls..det är för mycket just nu så undrar om jag ska lägga mig och skita i att plugga så får jag göra mitt bästa, orkar inget annat, så jag säger godnatt nu så hörs vi imorgon!


I´m sorry

Jag måste hitta mig själv innan jag hittar någon annan. Så förlåt för all tid jag tagit ifrån dig, all tid du har lagt ner på mig, förlåt. Jag kanske har gjort världens största misstag, det är nått jag aldrig kommer få veta, men en sak vet jag, du är värd någon bättre. Och glöm aldrig att du är perfekt, precis som du är.

It´s to late

Kan det blir värre en såhär?


DÖR UTAN MIN MOBIL

Min mobil är sönder, jag döööör!
Den blir prickig, randig och massa olika färger och ibland blir den helt svart, hur ska jag klara mig utan min telefon? måste försöka hitta en ny som funkar för tillfället..
suddiga bilder men det får ni stå ut med, man ser att det inte är som det ska iallafall..

PAJ

Nyss käkat paj som mamma har bakat, nu ska jag sätta mig och plugga till mina två prov jag har imorgon!

EVERYTHING I DO, I DO IT FOR YOU

Sitter i storvik hos mormor nu, har precis fixat klart mig och tar nog 6bussen in till sandviken, sen tar jag halv 10 bussen hem så bloggar väl ikväll nångång när jag kommit hem, puss!


GRYMMMASTE

GODNATT!


RÄDDAD

Erika räddade min lördag, skönt.
Hon är världsbäst!

TRÅKIGASTE LÖRDAGEN!

Hade massa planer för idag, duschade och fixade mig sen när jag var klar sa mamma att hon inte kunde skjusa mig.. kul, lite arg jag blev och pappa kunde inte heller! Så blir en LÖRDAG SJÄLV INNE, huuur tråkigt som helst, världens dåligate humör är jag på nu också, helger suger..
oredigerad bild..

MATTTTEEE♥

Nu måste jag plugga lite sen får vi se vad kvällen bjuder på!

<3

Jag hoppas verkligen allt blir bra med dig vännen!

MIN FREDAG

HAHA vad ska jag säga? Åkte till sandviken först och mötte emma, sen kollade vi på linas match med felicia och emilia. Sen drog emma för hon mådde dåligt. Vi kollade klart på matchen sen drog jag och felicia på bandyn på göranssonarena där vi träffade rebecca, amanda och mathilda först, sen blev vi kvar där med dom. Sen drog vi och massa fler till amanda, sen tillbaka och kollade på sista matchen. Sen kom jag hem typ halv 3. Tänkte inte på att knäppa kort så blev bara två stycken, men ni får dom iallafall, haha..

I HOFORS

Sitter i hofors nu, ska strax äta sen fixa mig sen drar jag till sandviken och det SNÖAR ute ;o helt sjukt! usch..haha aja, blir skönt sen när man kan åka skidor iallafall! :) Nu ska jag hjälpa till med maten!

LÄGGER MIG

Har bloggat dåligt idag, men har inte haft tid, träningen gick inge bra idag. Är slut så ska lägga mig i tid nu för engångskull! Bloggar bättre imorgon och då är det äntligen fredag! Godnatt på er!

storvik

Kom nyss hem från skolan men ska snart iväg till storvik igen och möta upp madde, sen drar vi på träning lite senare, hörs efter den! :)

SOOVER

Nu lägger jag mig, hörs imorgon, godnatt!

EMMSSI

Mötte upp madde i sandviken, emma drog iväg på nått möte och jag och madde drog till ica och sen donken, träffade även världens sötaste saknade malin på ica! sen drog vi vidare till emelie och hämtade maddes jacka sen cyklade vi till jernvallen och kollade på emmas träning, sen tog jag 9 busen hem. Har varit ut i skogen och knäppt en massa kort med emma med mammas systemkamera! Kommer lägga in några sen, nu ska jag slå på en film!


EMIL♥

Sitter med emil hos mig nu, ska strax iväg till sandviken och sen kolla på träning på jernvallen, hörs ikväll när jag kommer hem, puss!

LÄXA OCH SOVA

Nu har jag gjort klart matten, gjorde så mycket som jag fattade iallafall, sitter och försöker mig på spanskan nu, men tog hem fel papper så får sitta och leta efter översättningar på alla ord på internet, duktigt! Men har hittat alla ord snart så kan strax börja träna på dom, sen ska jag leta kläder tills imorgon sen sova, så vi hörs imorgon, natti!

PROMENAAAD

Fick gå ut på en promenad sista lektionen, skit kallt men ganska skönt faktiskt, sen slutade vi runt halv 4. Nu ska jag duscha sen plugga lite!

KUUUUNNNG

Musik är nog det roligaste ämnet i skolan och jag äger på det!

träning

byter om och drar på träningen, hörs efter!

DEAD

Våran stackars ekorre som tyvärr dog efter vi hade gått idag..men vi gjorde vad vi kunde iallafall, nu måste jag sova, godnatt!

världens sötaste, och det var även första gången jag fick klappa en ekorre!

SPRUNGIT

Har faktiskt varit duktig och sprungit runt byn nyss, skit slut nu, hunnit duscha också och nu städar jag rummet eftersom det behövdes och det börjar faktiskt bli fint nu..måste bara få ner tvn så mitt rum blir klart nångång!

HEMMA FRÅN SKOLAN

Slutade halv 2 men vi var i skogen på idrott och jag hittade en ekorre som nästan var död, vi tyckte så synd om den så jag och emma började grina och sen tog vi med den tillbaka till parkhallen efter att vi hade ståttt och kollat och klappat den en timme typ, så missade självklart bussen och kom försent men det skiter man väl i, så jävla synd om ekorren, fick nyss veta att den dött.. ;(

Men efter det gick jag iallafall hem till mormor eftersom jag missade bussen, lekte lite med barnen sen fick vi skjus hem och nu ska jag ta och sova lite för jag är nå grymt trött!

ÅKER TILL SKOLAN



TODAAY

Inatt drömde jag en mardröm, har inte drömt en mardröm på flera år, vaknade och var skiträdd, haha!
Men nu ska jag upp och fixa mig och förska äta nått om det går.

TEARS ME UP INSIDE

Take a breath
I pull myself together
Just another step till I reach the door
You'll never know the way it tears me up inside to see you
I wish that I could tell you something
To take it all away

STÄDA ÅT MIG?

Måååste verkligen städa, ser ju ut som en svinstia här inne! Får försöka göra det imorgon om jag orkar..
haha har sakerna som jag inte använder på bordet, sen har jag lagt kläder i stolarna..måste sortera och städa imorgon..

baaabiiieee

Skulle käka mat men blev glass istället..inte bra..

PRECIS DUSCHAT

Har lagt melvin och han somnade skit fort, hoppade in i duschen, nu sitter jag här och fryser i min tröööja, tror jag ska lägga mig i sängen efter jag ätit nått.

MATCH

Har varit och spelat match i storvik, spelade mot Strömsbro och vi förlorade med 3-2.
Passar melvin just nu, mamma kommer väl hem runt 10 nångång.
Nu ska jag upp och kika tv och sen försöka få melvin att somna!

NATTTI

Nu kryper jag ner under täcke, hörs imorgon, nattttii

P.S I LOVE YOU

nu blir det film!

WHAT´S THE POINT

Jaaa vad ska jag säga om gårdagen? hellt vrickad kväll iallafall! ska inte ta upp vad som hände men var ju inte världens bästa kväll iallafall..och mådde inte bra efter det så hade massa planer för idag så jag skulle komma på bättre humör och glömma allt och ha kul men då finns det ju föräldrar som är duktiga på att förstöra så jag får sitta hemma denna lördagkväll och det suuuuuger!
Bilder från kvällen KANSKE kommer sen om jag vågar lägga ut dom, nu blir det tv!

MED EMMA

Sitter här med emma nu, ska snart gå till mamma och hämta mitt busskort och lite pengar sen drar vi till sandviken så får vi se vad som händer i kväll, ni får ha det så bra, finns på telefonen! puss

NO LOVE

hinner inte med att blogga om dagarna..men har nyss tränat iallafall och det gick skitdåligt för mig..men så är det ibland, har duschat nu så jag ska ta mig upp och käka nått!

HAR INTE HAFT INTERNET

Har varit hos mamma hela dagen och har inte haft internet, men drog till pappa nu på kvällen så nu har jag internet igen! Sitter och kollar på tylösand och efter det ska jag sova eftersom jag troligen ska upp till skolan imorgon så nu säger jag godnatt så hörs vi imorgon!

skitsöt bild på skitsöt person

KLÄDER

Jag är så pank som man kan bli och jag behöver kläääder, och när jag får det den 20onde måste jag ha det till en annan sak så jag får vänta en månad till, hur fan ska jag klara mig ?!

BOOOTS

Skulle ju åka och handla skor för ett tag sen med mamma, men jag ville ha helt andra än vad hon ville att jag skulle ha. Men i affärerna säljer dom mest boots just nu men när jag var där med mamma ville jag inte ha ett par. Men nu har jag sett fler och fler som har det och har börjat tyckt att det är rätt snyggt faktiskt så nu ska jag ta och köpa ett par själv!

YOU FOUND ME

Lost and insecure, you found me, you found me
Lying on the floor, surrounded, surrounded

Orkar inte vara här så jag tar mig en promenad till mamma istället.

VILL HA PENGAR

Har hittat massa snygga kläder jag vill ha, slänger upp lite senare!
Får se om jag har råd att shoppa lite när jag får pengar nästa gång :)



TIME TO SLEEP

Ligger i sängen och smsar men denna sötasak. Har inte träffat henne på jätte länge faktiskt så jag saknar min emma. Hon och isabell åkte ju så har inte träffat någon av dom på hela helgen och vi är alla sjuk så får inte träffa någon av dom i skolan heller, det suger.
Men nu ska jag ta och sova om det går, inge skola imorgon heller eftersom jag fortfarande är sjuk!
GODNATT




TRUE STORY

you don't know you don't know
you don't know anything about me

..

I don’t wanna be without you babe
I don’t want a broken heart
Don’t wanna take a breath with out you babe
I don’t wanna play that part

TV

The hills och The city nu!

SJUK

Knarkar fortfarande tabletter...febern har gått ner men halsen har blivit värre, hoppas inte jag får halsfluss för då avlider jag. Har inte ätit på två dagar, jag är så jävla hungrig men kan inte få i mig nånting för det gör så fruktansvärt ont när jag sväljer..Nu ska jag fråga mamma om hon kan göra ett varmt glas oboy åt mig!

dålig uppdatering

Har varit jätte dålig på att blogga. Men har haft fullt upp faktiskt, men lovar att jag ska börja blogga mer nu. Men skulle ju ha varit på cup idag i gävle.. men igår var jag jätte trött och hade ont i halsen men gick ut ändå på kvällen..frös ihjäl ute och fick ännu mer ont i halsen, sen kom jag hem och darrade som en idiot och fick jätte hög feber och det blev inte bättre under natten heller så blev inge innebandy för mig idag och det sög. Men det hade gått bra för tjejerna iallafall! :)
Nu ska jag kolla tv och knarka tabletter, hörs!

RSS 2.0