GURKAN

Fyfan vad jag älskar Gurkan i BigBrother!
Jag kan inte sluta garva, han säger så dumma saker och alla hans kommentarer är så sjukt dåliga så dom blir stört skön!


"Lycka är ett tillstånd, inte ett mål"



Man säger att man blir lycklig så fort man får en speciell grej, det perfekta huset, en häst, mycket pengar, en kille.

Men lycka är inte när man får nått, det är ingenting som kommer bara för att man får en sak. Lycka kommer och går och så kommer det alltid att vara. Så man måste tänka det på det sättet. Jag vet att jag själv ofta tänkt så, att om jag bara skulle få se ut som henne eller bara ha den garberoben som hon har eller om jag bara fick den hunden. Men man kan inte tänka så. För när man har allt det då kommer man fortfarande ha dåliga dagar, dagar då man inte orkar någonting när man känner sig ful och äcklig och när man blir irriterad på allt och alla och även när man har allt då kommer man sikta mot ett nytt mål som man tror kommer göra en lycklig istället för att bara leva i det man har, man även dom som har allt kommer känna sig som vem som helst, såna dagar har alla, till och med dom som har allt som man själv vill ha. Man kan inte köpa sig lycka, men man kan göra sig lycklig genom att bara leva, göra alla saker så bra som möjligt och se allt dåligt på ett bra sätt. Det finns mycket små saker som kan göra en lycklig, så man ska ta vara på dagen och göra den så bra som möjligt och bara leva. Man kan inte sitta och vänta på att något ska hända eller på att få nått som ska göra en lycklig, det funkar inte så. Jag vet att många fler än jag tänker som jag alltid gjort, men jag har förstått det nu, att man inte kan gå runt och vänta på nått som kanske aldrig händer, man kan inte gå och vilja ha nått och tänka att när man nått det "målet" så blir man lycklig. 

"Lycka är ett tillstånd, inte ett mål"
Tänkt på det, lev i nuet och gör det bästa av dagen.



DAGENS OUTFIT

Jag har inga speciella planer idag så blev en lätt outfi.
Så idag kör jag på att tights och en randigtight tröja och utan smink! :)






MIN FRUKOST

Min frukost blev mat istället, :)




FÖRSTA DAGEN PÅ LOVET

Godmorgon alla söta
Idag är det första dagen på lovet och jag mår toppen!
Får se vad jag ska hitta på idag men nu ska jag börja med att ligga i sängen tills jag inte orkar det längre och sen gå upp och bara känna att jag är ledig, så himla skönt!


INSPIRATION








LÅTEN JAG LYSSNAR MEST PÅ JUST NU







HISS/DISS

DISSAR

1. UTSVÄNGDA BYXOR
Måste dissa dessa fula byxor, haha..jag skulle aldrig sätta på mig ett par även fast det är mode nu och jätte många har börjat använda dom!


2. Killar som säger och skriver precis samma saker till olika tjejer!
Hatar när killar kan sitta och skriva jätte fina saker sen får man reda på att dom har skrivit precis samma sak till andra tjejer, värsta som finns! Sen killar som tror att man vill höra att man är så "snygg" eller "sexig". Man vill hellre höra hur fin oc snäll man är, men verkar inte som killar förstår det. Visst vill vissa tjejer höra det men dom som vill vara seriös eller ha ett förhållande vill inte höra sånt för det känns inte äkta.

3. HAMMARBY
Hatar att bo här, har försökt få både mamma och pappa att flytta härifrån men det går inte så bra..Alltså vi bor typ i skogen.. finns inga affärer, när man är ute så är det ovanligt om man ser 3 personer..vanligtvis är det inte en enda person ute. Det finns en badstrand som inte är så mysig och en lekpark typ. Går bussar typ 5 gånger om dagen, man kan inte ta sig någonstans. Den senaste bussen går typ klockan 5, vill flytta!

HISSAR

1. Onepiece.
Måste skaffa mig minst en onepiece, dom är så jäkla snygga och mysiga. Ett måste!


2. Tjejer utan smink
Tycker det är mycket finare när tjejer kan vara osminkade och naturliga. Det är mycket finare att vara naturlig än att ha flera lager foundation och puder. Visst sminkar jag mig också med lite puder ibland men man måste inte överdriva, det ser bara fult och onaturligt ut.


3. Killar med snygg stil
Haha jag fattar inte varför killar ska ha byxorna i knäna typ. Tycker det är så jäkla snyggt när killar har typ stickade tröjor och chinos, finns inget snyggare, haha!


NY KLOCKA



Har varit och firat johanna nu men råkade glömma kameran hemma så blir inga bilder..glömsk tjej som vanligt.
Åt iallafall smörgåstårta så jag skulle kunna rulla fram nu och även fika, lite ont i magen. 
Sen fick jag även en klocka av världens bästa mamma!♥


OUTFIT



SMYCKESTÄLL

Haha, såg att den var en till tävling på samma blogg alltså på www.millahoman.blogg.se och eftersom det inte kostar någonting så skadar det inte att vara med, så nu får jag hoppas på lite tur.
Tävlar iallafall om ett smyckeställ från Mihi.se ! :)


TORRA LÄPPAR

Mina läppar blir jätte torr på vintern när det är så här kallt och då spricker dom.
Vanligt lypsyl hjälper inte för det blir jag bara beroende av men läpparna blir inge bättre av det..
Någon som vet något bra läppbalsam eller lypsyl som är bra mot torra läppar?

Ni ser på bilden att dom spricker och jag biter ju bort allt torrt som blir löst och då blir läpparna bara fulare..





Tävlar

Jag är med och tävlar hos http://millahoman.blogg.se  om en ring från http://www.bijouteriestore.com/ var med ni också! :)


FIXAR

Har precis duschat och ska börja fixa mig för att sedan dra till mamma och fira min syster eftersom jag är hos pappa!

Ni får bild på dagens outfit sen! :)


UTVÄXT

Gud vilken utväxt jag har .. så jävla äcklig.
Men ska färga idag ! Ska bli lite rågblond eller så ska jag ha en annan nyans som är blond fast min vanliga som är lite mörkare.. får se hur det blir men det fula utväxten ska bort och det som ser orange ut ska inte vara orange! ;)



THIS MORNING

Godmorgon alla söta!
Jag brukar i vanliga fall sova till typ 12-1 och ibland 2 på helger och när vi är ledig. Men i lördags vaknade jag 9 av mig själv och inte kunde somna om.. sen idag vaknade jag halv 9 och kan inte somna om, jag är tött men kan ändå inte somna.. någon som vet vad det kan bero på?..



Morgonpigg..nu bjuder jag!

GRATTIS!

Min älskade syster fyller 18 idag grattis, ha en toppendag nu!
Jag älskar dig.


ÄR MED OCH TÄVLAR

Nu är jag med och tävlar om att vinna en jättefin klocka, var med ni också! http://sofiahanden.blogg.se/2011/february/tavling-triwa-klocka.html?_tmp=5bcb27224dd3498cd507b2d9ee6608e67819cab6

Kika in på hennes blogg också som är superbra!
http://sofiahanden.blogg.se/

FILM NU

Notting Hill
kanal 3

MITT HJÄRTA

Jag kommer stå vid din sida genom allt, vad som än händer.


LOST IT ALL

At first you loved me, I didn't care, it was fun. You were beautiful, not as much in your body as in your smile and your all-loving nature. I got addicted to your attention but I wasn't ready for the closeness. At last i surrendered, and that is the story of how I lost it all.


How do you stop punishing yourself?






SJUKLING

Emma är sjuk och hon har sovit hos mig 2 dagar och legat och hostat..haha. Och nu är jag helt slut i kropppen och hostar osv..får inte bli sjuk nu..men skulle inte bli förvånad om jag blev det med min otur men jag får hoppas på det bästa.

Här får ni två bättre bilder på vad jag hade för myskläder på mig idag!


GODMORGON!

Emma har åkt hem nu fr hon behövde tvätta osv, jag har precis gjort mig klar och ska åka skridskor med melvin, haha. Så idag blev det slappkläder!

Bloggar när jag kommer hem och nu får ni en suddig outfit! :)
puss



STORVIK

Har varit i storvik hela dagen idag med jimmy och emma, har varit hos jimmy och kollat massa skräckfilmer..ehe. Därför har jag inte bloggat nått.

Tog en taxi hem från kng klockan 11. Kom hem för typ en timme sen..båda somnade i taxin så det här får bli mitt första och sista inlägg för idag, bloggar mer imorgon för nu ska vi sova! godnatt




BIG BROTHER

Nu blir det BigBrother!

Snyggaste killen är ju lätt modellen som är tredje längst ner åt vänster! ;)



MINUSGRADER

Jag måste verkligen påpeka vädret igen..
Imorse var det den kallaste morgonen jag någonsin varit med om faktiskt!

Det var mellan 25 till 30MINUS! Det är ju sjukt!
Jag funderade på att hoppa över skolan men gick ändå och det var så jävla kallt!
Håret frös nästan på engång man klev utanför dörren..hoppas verkligen inte det blir samma sak imorgon, vill att snön ska börja smälta nu, men det kommer bara mer och mer..


USEL

Jag är helt ärlig usel på att blogga nu..förlåt!
Ska försöka skärpa mig men jag vet liksom inte vad jag ska blogga om och mina skoldagar är väl inte så intressanta? heh.

Imorgon tror jag iallafall att jag ska klippa och färga mitt hår som tur va, det är verkligen på tiden för min utväxt är typ 5 cm och mitt slitna hår är minst en decimeter! usch hur jag ser ut nu, blek är jag också! haha.


tv

Nu ska jag kolla på big brother tror jag sen duscha, bloggar nog innan jag lägger mig! :)




GODMORGON!

Jag har sovit nästan hela dagen, jag kom hem runt två från skolan.
Sen blev jag arg som vanligt så jag gick ner på mitt rum och släckte alla lampor osv sen sov jag några timmar, sen vaknade jag runt 4 och somnade om och vaknade typ 7. Så nu är jag jätte pigg, kommer antagligen inte kunna sova inatt..

Sitter och pluggar nu, ska skriva en berättelse som ska vara inne på fredag!



Med emmma

Sitter i hammarby nu med emma. Hon sover här hos mig och båda är sjuk, låter bra till lovet..eller inte..
usch, måste bli frisk, fast emma är värst..stackaren. Men jag ska till skolan imorgon iallafall, börjar 10 typ. Får se om emma också går eller om hon åker hem. Ska käka nått som är bra för halsen sen ska vi ner och kolla tv och sen sova, jag har bloggat jätte dåligt idag och igår men lovar att skärpa mig, börjar som vanligt imorgon om jag mår bättre, godnatt!


THE LAST SONG

Fyfan vad jag har gråtit nu, jag tröttnar aldrig på the last song.

Jag hatar att kolla filmer om och om igen. Jag kan se dom en gång och om dom är bra kan jag se dom 2 ungefär sen tröttnar jag och måste vänta någon vecka innan jag kan se samma film igen. Men the last song kan jag se varje dag utan att tröttna, helt sjukt. Jag har sett den 10 gånger kanske och varje gång gråter jag lika mycket.
Verkligen världens finaste film!

Låtarna i den är också underbara, hon gör grymt fina låtar faktikst och är en duktig skådespelare dessutom.
Filemen är iallafall den bästa film jag sett hittils, inklusive twilight!




BIG BROTHER

Är ny duschad och sitter och kollar på bigbrother och nu är det 6 stycken där och ingen av dom är snygg.. haha.
Men får hoppas det komemr någon snygging snart, nu ska jag upp och hämta nått att äta.


I VÄNTAN PÅ ATT BLI RIK



Jag har bestämt att jag ska ha råd med ett sånt hur när jag blir äldre, det ska jag!
Ska kunna köpa allt jag vill och ha världens lyxhus, min dröm som SKA bli verklighet.
Jag vet bara inte hur än, hehe.


HAR HITTAT EN NY SNYGGING










SLEEPTIME

Nu ska jag sova för jag vill inte sova bort hela dagen imorgon eftersom det är skola på måndag. Men jag tänker inte ställa någon klocka nu som jag gjorde imorse. Så får hoppas att jag vaknar i tid av mig själv imorgon eller det blir ju idag egentligen eftersom klockan är två snart men iallafall. Godnatt på er!




MÖTER MALIN

Går och möter malin nu :)

FIRST DAUGHTER

Sitter och bölar till First Daughter, hehe.
Ni måste bara se den, fast den är ju typ slut nu men ändå, man kan ju alltid ladda ner den! =)


FIREWORK

Vet inte varför men jag har blivit fast i låten!





JAG MÅSTE BARA..

Få slänga upp lite sommar outfits och sommarkläder!

Vill vara rik så jag kan köpa massa kläder nu tills sommaren, finns så himla mycket snyggt redan eftersom alla affärer redan har börjat sålt sommarkläder! Men det kommer ju nya sommmarkläder hela tiden så jag missar ju inget men har fortfarande inte råd att köpa det jag vill ha, men här kommer lite snygga kläder och sommar outfits iallafall!

Det ända jag har lite svårt för inom sommarkläder är hattar osv..inte riktigt min stil men ser snyggt ut på vissa så jag kanske ändrar min åsikt om hattar osv när jag jar testat det men nu tycker jag inte om det iallfall!

På vissa saker har ni tur som det står vart det kommer ifrån men dom flesta står det inget på.












GE MIG SOMMAR

Vill ha sommar nuuu!
Galet trött på den här kylan nu..


TIDSINSTÄLLT

Nu är jag förmodligen i stockholm.
Jag ska fixa min kamera så när jag är hemma om några timmar så ska ni få bilder på min outfit osv!
Ska även knäppa kort på alla nya saker jag köpte igår, blev inte så mycket men ändå. :)
Där är skorna iallafall, men dom ser bättre ut på och dom är varm och det är väl ändå huvudsaken!




09;30

Godmorogn!
Jag är vaken halv 10 på en lördag, haha. Men jag ställde faktikst klockan på 9 så jag har en timme på mig att fixa mig innan mamma kommer eftersom vi ska till stockholm. Får sova lite i bilen för mina ögon svider för jag somnade typ 2 igår. Men nu måste jag skynda mig för jag insåg just att klockan är halv 10 och hon kommer om en halvtimme..Ni får dagens outft ikväll när jag kommer hem. Puss



INSPIRATION




Ska sova nu, ska upp 9 imorgon för 10 kommer mamma och hämtar mig så far vi till stockholm en sväng, men är hemma igen på kvällen. Blir nog några tidsinställda inlägg under dagen imorgon så håll utkik efter det! Nås på telefonen imorgon, godnatt!


VALBO

Hejsan!
Drog till valbo med mamma direkt efter skolan, fick med mig lite saker hem, visar bilder senare!
Nu ska jag äta lite :)


09:00

Godmorgon!
Ska till skolan om en timme ungefär, sen slutar jag klockan 1! skönt :)
Nu ska jag upp och käka frukost med pappa så bloggae jag efter att jag kommit hem från skolan, puss!


AMERICAN PIE

Är ny duschad och sitter och kollar på american pie nu. Men hade tänkt lägga mig tidigt för en gång skull så ska lägga mig nu så får vi se om jag somnar, godnatt!


Måste inköpas! :)


GO FOR IT

Ska göra sallad nu och sen sätta på en till film!


SOVA

Nu ska jag ta och sova, klockan är bara 4 men jag är grymt trött så ska slå på en film och lägga mig, bloggar senare mot kvällen!


Forsätt rösta också vad ni vill att jag ska blogga om! :)

Vad vill ni att jag ska blogga om?

Vad vill ni se mer av i bloggen?

View Results
Create a Blog Poll


Är jätte svårt att veta vad man ska blogga om så rösta på vad ni vill se och läsa om i bloggen! :)

MINUS GRADER..

Fyfan för vädret måste jag säga!
Det är så himla kallt ute och det slutar aldrig snöa, det var 20 minusgrader imorse..jag sitter här och fryser hjäl så nu ska jag ta ett varmt glad oboy!




HEMMA

Skolan har varit jobbig och seg idag..men skolan är så tråkig så ska inte blogga om den har jag bestämt!
Ska snart göra om bloggen så får se hur det blir, den kommer se bättre ut iallafall, den bli nog helt klar mot kvällen :)

 

MÅSTE SOVA

Nu måste jag lägga mig om jag ska orka upp i skolan så jag bloggar mer imorgon, godnatt!

Grymt snyggt, måste köpa nått liknande :)


VILKEN PASSA BÄST?

Vilken färg tyckte ni Lauren Conrad passade bäst i? :)




KLIPPA/FÄRGA

 
Jag ska klippa mig och färga håret när jag får pengar nästa månad, inte jag som betalar men ändå..haha.
Men jag vet varken hur jag vill klippa mig eller vilken färg jag vill ha, så sitter och tittar på massa olika men kan inte bestäma mig..




GÖRA OM BLOGGEN

Min blogg är så grå och tråkig just nu så jag ska göra om den och ha lite mer färger! Sen ska jag fixa lite mer på den så den blir bättre och roligare att läsa. Så imorgon kväll kommer den vara som jag vill ha den så håll utkik ! :)


GODKVÄLL

Eller säger man så? haha..
Kom nästan hem nyss för jag har varit på en grej i storvik som tog nästan hela dagen. Nu ska jag äta någonting sen leta kläder tills imorgon ! :)


eftersom min kamera inte är fixad än så får det bli en gammal bild, ni får stå ut ett tag till utan nya bilder!

Naattii

Har varit dålig på att uppdatera idag, ska bli ändring på det! Kollar på sex and the city nu, ska skiriva klart min filmrecension nu sen sova så bloggar jag imorgon efter skolan. Godnatt!


TÄVLAR IGEN!

Nu är jag med och tävlar igen men den här gången tävlar jag om pilgrims örhängen. Gör det ni med! :)http://sofiahanden.blogg.se/2011/february/tavling.html#comment


FÅ FLER BESÖKARE

Bli medlem och få fler besökare! :)

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=danielamoliis


BRING IT ON

Har precis kollat på bring it on; fight to the finish. Ska ta lite glass och sen sätta mig och kolla på du, jag&dupree. Sen är det massa filmer på tv hela kvällen/natten! Tråkigt att behöva kolla själv bara men det funkar ändååå :)


FOOD

Sitter och käkar sallad nu, så jävla gott!
Var ute och sprang med pappa istället för johanna för jag orkade inte gå runt kopparn, det är så långt..haha.
Men gick iallafall runt hela byn med pappa och sprang lite också.
Nu sitter jag och letar efter en snygg plånbok jag ska köpa eftersom jag inte har någon..ska kanske köpa den på bilden men är inte säker än.

MYSIGA SKOR

Men mina fötter skulle gå av i såna skor.


GODMORGON!

Vaknade nyss och ser att det är kanonväder ute! Så jag kan inte soova längre, nu måste jag ut. Ska nog följa med johanna ut och gå runtn kopparn om jag orkar men det får vi se, annars får jag hitta på nått annat. Nu ska jag upp och käka lite frukost!


SOVDAGS

Ska sova nu och jag har inte kunnat fixa min kamera idag. Eller jo visst har jag kunnat men har bara inte blivit av. Är jätte tråkigt att behöva använda samam bilder hela tiden så måste verkligen fixa batterier så jag kan börja använda den. Men nu hade jag tänkt lägga mig. Bloggar imorgon, godnatt.


INHANDLAT



SANDVIKEN

Åker till sandviken nu en sväng, finns på telefonen :)


SMYCKEN

Älskar smycken, nu är det många och stora armband som gäller och stora halsband!


LEDIG

Fick typ 10 sms imorse om att det var snöstorm ute så det blir inge frilufsdag så vi är lediga. Skönt att vara ledig men hatar att det kommer mer snö! vill att det ska bli vår nu.





ÄR MED OCH TÄVLAR

Är med och tävlar om jätte häftiga smycken från http://lolux.se/ , var med och tävla ni också på http://www.dollyblond.se/ :)

BLI MEDLEM !

http://www.gratisklader.se/?r=198083


En skitbra sida där man tjänar ihop pengar och sen får man ett presentkort, funkar verkligen! :)


MYGGOR PÅ VINTERN ?!

Dödade nyss en mygga som flög runt här i mitt rum..myggor är bland det värsta som finns! men jag hann döda deb innan han bet mig iallafall. Har någon konstig dag i skolan imorgon och istället för att åka till kungsberg som typ alla ska så ska jag och hemma åka till göransson och åka skridskor sen ska vi bowla på jernvallen! :)


SPARA ELLER SLÖSA

Tänk vad ett märke kan göra så stor skillnad..ganska sjukt.
Jag tycker tillochmed att den från H&M var snyggare.


BEN

Dog när jag såg det här, vill man se ut så? tycker man det är snyggt? ser ut som henes ben kan gå av när som helst ju..


HEMMA TIDIGT

Hade sovmorgon till kvart i 10 imorse.
Vaknade halv 9 och var i skolan typ halv 10. Men sen var lektioner inställda så vi hade bild och matte sen fick vi sluta, så kom hem runt kvart över 12. Så jäkla skönt när man egentligen skulle sluta halv 4.
Har käkat macka till lunch och ska snart med pappa till sandviken en sväng. :)


Tv



Kollar på film nu sen ska jag plugga lite och hoppa in i duschen :)

SNO STILEN

Kan det inte bli sommar snart..









TRÄNA

Ska byta om nu sen träna en timme, puss!


JACKET


Har äntlign hittat en jacka jag vill ha och har bestämt mig för den!
Den finns i svart också men jag ska ha grå. :)

  

JUSTIN BIEBER

Bög säger dom flesta, eller allafall alla killar som är avundsjuka..
Jag tycker han är rätt söt och vissa låtar är helt okej faktiskt.


SVAR

   
julia om KLÄDER:
Jätte bra blogg! Vad har du hittat skorna?;D



Tack! skorna kommer från nelly.com och dom kostar 399 kr :)


3e bilden

En bild på någon i din familj.


världens bästa lillebror

GODMORGON!

Vaknade typ för en halvtimme sen och jag skulle ha åkt med 8bussen men min klocka ringde inte..
jag tänkte stanna hemma men pappa skjusar mig typ halv 11 så jag missar bara musiken. Sen kommer jag ha SO och efter det lunch sen ett prov sen slutar jag.. onödigt men måste göra provet.


KVÄLLER FÖR MIG

Om jag ska orka upp i skolan imorgon är det nog bäst att jag lägger mig nu, har 3 lektioner imorgon, slutar halv 2 ungefär och har sovmorgon till 10, skönt!
godnatt.


VEM BÄR DEN BÄST?

Miley eller Monica?


TRÄNAT EN TIMME

Har tränat en timme nu och jag mår så jävla illa, jag är helt slut.
Imorgon blir det gymmet med erika men nu ska jag ta en skön dusch!


KEBAB

Har varit ner till pizzan med malin som jag inte har umgåts med på jätte länge. Efter det drog vi till mig och snackade lite och nu har hon dragit hem och jag måste sätta mig och plugga för jag har fysikprov imorgon.


33 MILJADER

Huset som dom har spelat in alla "twilight" filmer i är till salu för runt 33 miljader, tänkt vad häftigt att få bo i det huset, dessutom är det skit snyggt!

 




2a bilden

En bild på mig själv.


GNATT

Har precis duschat efter lite träning och smörjt in mig så nu ligger jag i sängen och kolla på resor till italien. Pappa och jag började snacka om att åka någonstans och italien är så himla fint och inte alls jätte dyrt så kanske blir en kort liten resa dit om några månader, får hoppas på det!

Men nu ska jag lägga mig i sängen, godnatt!






1a bilden

Någon du umgås väldigt mycket med.

EmmaWestling





GÖR VÄL SOM ALLA ANDRA

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en tid du saknar.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

CHOKLAD

Hejsan!
har precis kommit hem från skolan, slutade klockan tre och då vela erika gå och köpa glass och eftersom bussen kommer kvart i 4 så följde jag med och självklart lära jag köpa choklad..men några timmar klarade jag ju iallafall..jag ångrar mig redan men jag har ju ätit av den så det är försent nu, så imorgon börjar jag om och försöker igen!


KAN INTE VÄLJA

Måste ha en ny jacka, en som inte är lika varm som min vinterjacka.
Har hittat två stycken men kan inte välja vilken jag vill ha, hjälp mig bestäma om jag ska ha den första (den med luva) eller den andra? :)







TRÄNAR

Har precis käkat, ska byta om nu sen åker jag och erika till storvik och tränar :)


MORNING

Godmorgon!
Ska gå upp och käka lite frukost snart sen ska jag sätta på mig träningkläder och ta en promenad!




GRATTIS

Kom på att jag inte sagt grattis till två toppenbrudar eftersom jag inte haft tillgång till internet i fredags så jag skriver det här istället!
Hoppas ni fick en toppendag båda två, ni är guldvärda!

Felicia Eriksson


Linnea Rustemi

SOVA?

Kanske dags nu? ska kolla lite mer kläder bara men sen måste jag försöka sova..är inte speciellt trött men vill inte sova bort hela dagen imorgon så borde lägga mig nu, ska även börja mitt nya liv imorgon! Det består av träning och består inte av godis! ska föröska hålal det till sommarlovet, får se om jag lyckas, natti!


KLIPPA MIG

Jag ska klippa mig nästa vecka och färga håret, äntligen! mitt hår är så jävla slitet och jag hatar färgen så jag ska klippa ganska mycket och färga om det. Vet inte hur kort jag ska klippa men måste klippa av någon decimeter iallafall. Det kommer ändå hinna växa ut till sommaren, får se om jag bara klipper lite av längden eller testar någon frisyr, beror på om jag vågar..men det märks! :)


BLIR BILDER MED MIN GAMLA FÄRG NU








KLÄDER

Som vanligt sitter jag och kollar på kläder som jag alltid gör. 
Hittar massor som vanligt, behöver verkligen nya kläder och skor!
Men har bara 300 kvar av den här månaden och vill inte lägga ut det på kläder på engång eftersom det tar en stund innan jag får nya pengar igen..


,


MÄRSTA

Internet funkade inte igår hos pappa men idag funkade det plötsligt. aja, har varit i märsta idag, typ stockholm och hälsat på min farbror som ligger på sjukhus där sen hälsade vi även på min faster och mina kusiner. Sov hela vägen hem så blir en sen natt för mig idag. Nu ska jag stoppa i mig lite godis och kolla film!




Jose Gonzalez - Heartbeats

älskar låten, började lyssna på den eftersom den var med i ett avsnitt av one tree hill.

Har kollat från säsong 1 till 6 nu, och jag har aldrig gråtit så mycket till nått program förut.
Men ändå så älskar jag det, det är är mycket kärlek. Älskar kärleksfilmer, och jag bli så avundsjuk, alla killar i filmerna är så perfekta. Dom är fina, snälla, omtänksamma, dom har allt en tjej vill ha. Ja vill också vara kär, på riktigt.




INGET INTERNET

Har flyttat till en tvåa med johanna nu i hammarby, har precis fått lite ordning på allt i lägenheten. Men vi har inte fått över internet än, det skulle ta 3 dagar men nu har det gått mer än 4 dagar så får se om dom fixar det snart, men så fort jag får internet börjar jag blogga som vanligt.

Är hos pappa nu, kan blogga när jag är här men är nästan aldrig här nu när vi har egen lägenhet, men får nog internet dit snart, hoppas jag iallafall.


RSS 2.0