HEMMMA

Slutade tidigt idag, typ 20 över 12. Skönaste dagen på hela terminen faktiskt! Hade ingen lärare på engelskan sen gjorde jag ett prov där vi satt och pratade för läraren var borta i datasalen typ hela lektionen och fick sluta efter provet som tog typ en halvtimme. Sen hade vi lunch sen en lektion som var typ en halvtimme sen slutade vi!

BETYG

Jag har tappat lusten för att blogga.. men gör det ändå lite ibland för att folk tjatar.. haha.
Men har fått hem betygen.. eller omdömena iallafall, har inget IG iår iallafall. Har G i allt sen har jag ett Vg, haha. Bättre än förra året iallfall.. men dom har ju itne satt betygen än så jag har lite tid på mig att få upp några betyg genom att lämna in lite saker!
Nu ska jag plugga lite sen sova så bloggar jag imorgon, godnatt!
HAHAHAHAHAH, BJUDER PÅ DEN
bara för att jag saknar mitt hår...

HELLCATS OCH SÄNGEN

Jag sa att jag skulle börja blogga igen..det har gått så lång tid att jag har glömt bort att jag måste blogga varje dag.. men linn påminde mig .. hehe.
Men min kamera är sönder.. har fått en spricka i skärmen så man inte ser någonting så det är så tråkigt att blogga utan nya bilder.. men får väl göra det ändå ett litet tag..linn kommer bli glad iallfall!

Men nu ska jag se klart ett avsnitt av hellcats sen ska jag sova, men jag lovar att blogga imorgon. godnattTILLBAKA

Linn har fått mig börja blogga igen, så tänkte slänga in ett kort inlägg nu innan vi ska kolla film.
Har legat ute och solat hela dagen, känns som sommar ute nu. Sitter nu och äter godis och väntar på att maten ska bli klar. Ska kolla på "the roommate" nu medans vi väntar. Så ni får ha det bra så bloggar jag senare!

..

Som ni märkt har jaag tagit en till liten paus i mitt bloggande igen, förlåt.
Kommer snart tillbaka..är sjuk just nu. Finns mycket att skriva om och just nu skulle jag bara vilja skriva av mig men orkar verkligen inte så därför ska jag lägga mig istället.

FRAMMME

Nu är allt klart, begravningen och allt gick väl bra men självklart är det jobbigt men det här ju till. Har massa bilder men orkar inte lägga ut dom nu, får bli senare!

RSS 2.0