NYDUSCHAD

Har precis duschat och haft i hårinpackning, kändes att det behövdes nu och jag ska försöka göra det så ofta jag kan, eller ja minst tre dagar i veckan. Jag måste verkligen försöka få ordning på mitt hår, skulle egentligen färgat det men jag ska vänta tills jag varit utomlands eftersom det troligtvis kommer blekas där, så jag ska färga det när jag kommer hem istället.
Nu ska jag kolla ett avsnitt av pretty little liars sen sova, godnatt!

DUSCHEN

Ska hoppa in i duschen nu så jag slipper imorgon bitti för det kommer jag aldrig orka.. haha.

SANDVIKEN

Skulle till valbo idag men blev sandviken med dadddi istället!
Käkade donken och fick en keps av pappa som jag kan ha i turkiet, har leta efter en länge nu, kan ju vara ganska bra att ha med sig. Har hört att det är ungefär 45 grader där nu...aaaahh längtar!

EN PERFEKT KVÄLL

hade perfekta kvällen igår med emma,filmkväll med godis och dricka, blev inge crusing i gävle eftersom jag är sjuk.
Men måste upp till skolan imorgon så nu ska jag sova, imorgon får ni massa bilder ifrån gårdagen men nu får ni nöja er med en! :)

FIN SJUKLING..

MED BILAR OCH MARIA WERN!




SJUK

Vad skönt det känns när man ligger och hostar och har inflammation i båda halsmandlarna och mamma åker iväg till valbo för att shoppa.. blir så rädd att jag inte ska bli frisk till turkiet. Så idag blir det filmkväll istället för att umgås med emma, vill inte smitta henne.
Nu ska jag sovaaa


TILL TURKIET

Kom på att jag måste iväg och handla så fort jag är frisk, måste köpa lite saker som ska med utomlands..åker ju nästa vecka :)

Skydd till läpparna
Solskydd
Aftersun som får färgen att hålla längre och som skyddar samtidigt
Keps


Nya jeansshorts

arg

jag är så jävla arg, jag sover så mycket jag kan och jag tar tabletter och dricker hur mycket vatten som helst och försöker äta varje dag.. blir ändå inte frisk, känns som jag står still på samma ställe hela tiden ju! blir så jävla arg på min kroppppp, vil bli frisk nu!


DL

mamma kom hem med daim och halstabletter åt mig, äntligen!
Nu blir det några avsnitt av rookie blue :)

VILL HA

måste köpppaaa

TRUE TALENT vs FÅNGARNA PÅ FORTET

Vad roligt att både fångarna på fortet och true talent har säsongspremiär samtidigt.. jag som vill se båda, så irriterande

HÄLSOCENTRALEN

Hade tid kvart över 9 på hälsocentralen..hatar när man alltid får sitta och vänta hur länge som helst..men iallfall, jag hade nyss tagit alvedon så jag hade inget feber eller nått där, mådde ganska bra då faktikst, men hade typ början på halsfluss..jag som älskar när det gör så ont i halsen så jag inte kan svälja..

Kom iallafall hem och la mg i soffan..tog en till alvedon som inte hjälper..känns som allt bara bli värre nu..mitt huvud trycker, min mage gör ont, min hals värker och min näsa gör också ont..lyckad tjej!
Måste försöka bli frisk nu så jag kan umgås med min älskling i helgen..



SJUK

Det här var det sista jag ville även fast jag hatar skolan.
Att komma bakom alla andra är det sista jag behöver nu..vaknade imorse och kunde inte svälja utan att jag nästan började gråta och jag låg och skakade i sängen, har feber, ont i halsen och täppt i näsan, har precis tagit alvedon och ska snart bege mig mot hälsocentralen, första gången någonsin jag åker dit helt själv utan mammi..haha tönt jag är men jag tycker det är hemskt att åka själv..måste även cykla dit, åååh. :(

FÖRSTA DAGEN

Första dagen är avklarad, fyfan.
Allt är som vanligt, skönt att vi är ledig på fredag men annars är allt skit som vanligt när det har att göra med skolan..
Ska bada imorgon ute, andra dagen i skolan?! åååhh.
Skönt att det inte ens är två veckor kvar till turkiet iallafall.. längtar lite nu kan jag ju säga

SKOLA

Är taggad till skolan nu..nej usch.
Men ja, mitt sommarlov?
Har varit både bra och dåligt.
Men har gjort det bästa av det, sista veckan har nog varit den bästa om jag får säga det själv, har spenderat tiden i hofors varje dag, har bott hos jennifer i en vecka ungefär, har haft askul men världens skönaste folk.
Har gjort alllt man kan tänka sig, har varit grymt och lärt känna så mycket nytt folk, asköna allihopa.
Emma har varit med mig i hofors nu på slutat, världens bästa vän har jag. Grym är hon och vi har garvat nå grymt och haft så jävla kul hela tiden. menmen, nu börjar skolan..mår dåligt bara av att tänka på det, schemat var faktikst helt okej, men att gå upp halv 9 imorgon ser jag inte fram emot, skönt att jag bara har två minuter till skolan nu så jag slipper åka buss varje morgon. Har precis duschat så nu ska jag slå på en film och försöka somna så jag kommer upp imorgon! godnattt





jennifer

har varit hos jennifer hela helgen så därför har jag bloggat dåligt.
Men kom hem för några timmar sen och ska hoppa in i duschen nu och sen försöka få tag på emma så tar vi nog bussen till hofors igen. Känns som jag flyttat dit nästan, men finns på telefon som vanligt! :)

b12345

Va i hofors igår, sen sov jag där och kom nyss hem.
Hade det jäätte trevligt med alla tjejer igår!
Men nu ska jag bara packa upp och packa nytt sen åker jag dit igen, sover hos jennifer ikväll.
Så jag kommer inte blogga nåmer idag, blir väl imorgonkväll troligtvis, så nu får ni några egobilder, så hörs vi imorgonkväll, finns på telefonen hela tiden! pusss

0227

Borde sova, men jag sitter och skriver lista på massa saker jag inte får glömma att ta med mig till turkiet osv.
Sen sitter jag och saknar min älskade emma.. så ensamt utan henne ju, förhoppningsvis kommer hon på lördag! hihi.

UTSLAG

Har tagit en promenad med johanna, blåste ganska mycket så det var ju inte speciellt skönt men iallafall.
Sen duschade jag direkt efter och när jag kom ut ur duschen gick jag runt och sa att det kliade på mina ben och min mage jätte mycket, sen gick jag upp och kollade i spegeln och hade prickar över hela magen..skit läskigt, men det gick inte att få på bild, eller det gick men det syntes knappt. Men det är hur mycket prickar som helst,vet inte vad det är för nått? hoppas dom försvinner snart iallafall för dom passar inte på min magee..

SÄNGEN

Hemma nu, ska lägga mig och kolla nya avsnittet av pretty little liars så får vi se om det går att somna ensam inatt..

HOFORS

Har inte bloggat så mycket eftersom jag åkte till jennifer igårkväll, mös framför tv med chips och dipp. Somande runt 4 tror jag.. heh. Men nu ska jag ut med louise en sväng, pusssss.


GODMORGON

JAG ÄR VAKEN
jag skulle sola egentligen men det är ju kallt ute .. sommarn har redan försvunnit.
aja, jag är jätte hungrig så jag ska ner och käka nånting sen ska jag ta en dusch!

SKYPE

Sitter och snackar skype nu medans jag rensar kläder osv.. ska väl sova snart om jag ska orka gå upp och sola imorgon...=)hehehehe


så jävla snyggggg!

TRÖTTAST

Kan inte ens prata, stavar fel, allt bli fel för jag inte sovit nått.. haha.
Har hållt mig vaken hela dagen så jag skulle kunna sova nu eftersom jag inte fick sova nått igår natt, eller om man säger inatt? vetinte men jag fick iallafall inte sova, men nu är jag helt själv i sängen så nu jävlar ska jag sova!
bra bilder jag tog igår..godnatttt





HANDEN I MuNNEN

Varit i hofors inatt/ikväll.
Nu ligger några muppar i sängen och försöker sova och jag kan inte somna..

VAD SKA JAG BLOGGA OM?

hjäääälp mig,annars kommer jag bara sluta när jag inte har nått mer attskriva om typ ..


GRILLNING

Har legat ute i solen i några timmar, sen gick jag in och gjorde lite sallad, sen har jag duschat och bytt om så nu kan jag visa mig bland folk igen, heheheh.


SOLEN

Godmorgon
Eller jag har varit vaken ett tag men ändå.
Vädret går lite fram och tillbaka, först är det jätte varmt sen blir det skugga.. men jag ska iallafall lägga mig ute i solen nu och hoppas på att solen håller sig framme! :)

KLÄNNING

Fick en klänning av sofia som hon inte kunde ha, helt ny är den, asfin!
Går inte speciellt bra för mig att knäppa kort på hela klänningen när jag inte har kamera än, gick inte att knäppa på hela klänningen med den här kameran.. så ni får se överdelen iallafall eller hur den ser ut där uppe.

jättesöta pärlor och kommer bli snyggare utan bh sen!

GRÖNALUND

Har varit  i märsta sen tisdags.
Okej det va bara två dagar.. men det kändes längre.. haha.
Men vi va på grönan igår iallafall, hade askul, skönt att åka med sofia eftersom hon också åker allt så vi sprang runt där och åkte tills båda måde illa.
Sen åkte vi blåtåget.. typ spöktåg? jag började gråta ..är så jävla töntig men det var seriöst skitläskigt, iallafall för mig för jag är rädd för allt och mörkrödd..
Sen har vi legat ute och solat om dagarna och ätit massssa onyttiga saker. Har varit huuur varmt som helst, lite färg har jag fått i ansiktet faktiskt, men det syns inte på bilden :(

LÄGGDAGS

Ska sova i bra tid inatt eftersom jag ska upp tidigt imorgon, åker till märsta då så jag måste sova nu om jag ska orka.
Godnatt! :)

TURKIET

Äntligen är resan bokad! måste vänta en månad innan jag får åka men det ska bli så skönt.
Åker ungefär när skolan börjat till side i turkiet, aah längtar!

opps

Dålig jag är.
Har inte kollat klockan, måste sova eftersom vi ska upp ganska tidigt imorgon, så godnatt!

I hope you're going to realize it someday too ..


RSS 2.0