ensam

det är så himla många runt omkring mig, men jag har aldrig känt mig såhär ensam.

skulle varit med emma idag men hon försvann så blir en kväll ensam idag igen.
får se om hon hör av sig eller om hon glömt bort det.


FÖRSÖKER PLUGGA

Samtidigt som jag kollar one tree hill..har så jävla ont i magen och jag vet inte varför, har inte kunnat ätit nästan så jag har bara fått i mig lite kladdkaka och det är inte speciellt bra att äta..försöker plugga fysik eftersom jag har prov om krafter imorgon, ska dock inte gå men måste göra det på måndag så lika bra att plugga även om det inte går speciellt bra!


Det är en lång väg att gå, speciellt om man går den ensam.

Release me release my body

Ska umgås med emma hela helgen, behöver henne verkligen nu, världensbästa.
Ska inte gå i skolan imorgon, vägrar..sen flyttar vi till två ettor imorgon för det är det enda som finns ledigt och det är i hammarby och det blev jag ju inte speciellt glad över men det är som det är, lär ta det som finns för vi kan inte bo här eftersom vi har vattenskada och det mögglar så dom ska byta golvet på hela nedervåningen så jag och johanan får dela på en etta och moa mamma och melvin delar på den brevid våran, usch! vill verkligen inte det här men kan inte bo här för ingen mår bra av det.

Aja, ska till valbo imorgon med emma sen får vi se vad vi gör, ska bi skönt iallafall.
världensbästa


KLADDKAKA OCH ONE TREE HILL

Hej, jag är en tjockis, ska forsätta nu, hejdå!


BAAAAD

Är dålig på att blogga igen nu..hehe.
Men har gjort en massa idag, slutade halv 1 i skolan men stannade till typ 2 och jobbade, duktigt av mig!
Fick lite damp på slutet så förlåt ingrid..menmen, har kollat massa filmer nu och ska forsätta göra det, bloggar senare!


haha kolla min vänstra sida, ser ut som allt bara hänger..helt förlamad, haha!

Tomorrow when the war began

Har legat i sängen och kollar vampire diaries hela dagen..tiden har bara runnit iväg och jag har inte hunnit plugga..menmen, ska se en film nu så får jag plugga efter det!


HEMMA FRÅN SKOLAN

Fråga mig inte varför.
menmen, kollar vampire diaries som vanligt nu..ska försöka komma ikapp i skolan också så jag ska plugga lite senare.


16 VECKOR KVAR

Ja, nu är det 16 veckor kvar till sommarlov, fyfan vad jag längtar..att få gå i korta shorts och ett linne och få gå barfota på den heta stranden och blir brun..vintern får mig att må dåligt, allt är så vitt och kallt..ne usch, sommar ska det vara!


HAHAHHAAH..sommaren 08

O.C


vampire diaries

har precis duschat och ska lägga mig i sängen nu och kolla vampire diaries med johanna!




ONE TREE HILL NU


CHARLIE ST. CLOUD

En av dom bästa filmerna jag sett, så jävla fin film, helt sjukt! Grät inte lite heller men jag älskar den! Tycker verkligen ni borde se den!



pizzatimeee

först springer jag sen äter jag pizza, smart tjej!

Robert Buckely

HITTAT EN NY SNYGGING
MIN NYA SNYGGING "Robert Buckely" KOLLA KROPPEN BARA, DÖR!




MIN ÄLSKLING ÄR TILLBAKA!!!

Äntligen är min data tillbaka, så jävla skönt!
Men allting är borta :( alla bilder, alla filmer, alla dokument,msn och allt annat jag hade på den också! hade så mycket minnen jag vill ha kvar, menmen..


SKA UT OCH SPRINGA

Vaknade för ett tag sen, satt mig vid tvn och började käka godis som vanligt..jag ska inte äta godis och får bara ont i magen av det så nu mår jag dåligt för att jag åt godis fast jag inte får så nu måste jag ut och springa en sväng! bloggar senare

SOVA

Har tagit bort sminket nu osv, som ni kanske ser på bilderna..tror jag ska ta och lägga mig nu..godnatt!

Inte alltid så lätt som det ser ut


OLLE♥

Har varit i gävle och kollat på konserten med alla idolerna nu, så grymt bra var dom, och olle är fortfarande världens snyggaste i mina ögon! synd att han är lite gammal bara..;)


DUSCHAT

Blir ju nästan bara cambilder nu, ehehehehe nej men ska vara lite seriös, har duschat nu och har hittat kläder, ni får se vad jag ska ha på mig sen! :)

äpple/tv/kläder

äter äpple och kollar film samtidigt som jag försöker hitta kläder tills idag, går inte speciellt bra..ska hoppa in i duschen också sen fixa mig och sen gå till pappa och äta osv sen blir det ju idol senare!

MIN DAG

Min dag kommer bestå av idol och emma.
Ska till läkerol i gävle och kolla på idolerna som kommer dit sen efter det åker jag direkt till sandviken och umås med emma.

VAMPIRE DIARIES

Kan inte sluta kolla, finns inget bättre!

FRIDAY

Hade planer idag men nu är dom FÖRSTÖRDA, blir bara att sitta hemma för mig.. kul.
Tror faktikst att jag ska dra mig till mamma, blir själv där imorgon, lite sköööönt!


KÖPA SKOR

Emilia hade grymt snygga skor på sig i skolan igår, dom var så jävla läckra! Det var tydligen felicias men jag måste ha ett par, dom ser inte så jätte snygga ut men dom är så jävla snygga när man har dom på sig!
kostar 500 bara men jag är pank så får tjata lite på mamam och pappa!


JAG ÄR TILLBAKA

Har varit kass på uppdatering..men har inte haft tillgång till data så mycket och jag har faktikst jätte mycket i skolan, sen är det saker utanför skolan också som är mycket viktigare så har inte bloggat på några dagar, men ska försöka börja uppdatera som vanligt nu!






SOVDAGS IGEN

Ska lägga mig nu eftersom jag ska upp 6 imorgon.
Nu börjar äckelskolan igen, tänk om man bara kunde få slippa den..eller få flytta utomlands, är så trött på det här stället nu..tänk att få börja i en ny skola, nytt folk, nya kompisar, nya killar, skulle vara såå jävla skönt!
Men nu måste jag sluta drömma för nu ska jag sova..natti!


SKA KOLLA FILM NU

Nu blir det film på kanal 5 och förhoppningsvis går min magvärk över.
Huset vid sjön


8500

Kul att jag och emma kollade i H&M katalogen och jag hittade ännu mer saker jag vill ha, så nu är det bara att spara tills jag har ingefär 8500..låter som jag kommer kunna spara det till kläder..men får väl ge det ett försök..

Det första jag ska köpa den här månaden är iallafall byxdressen..den är ful men på nått sätt fulsnygg så jag måste ha den, ser grymt skön ut också! :)

MÅR ILLA

Fyfan vad jag mår illa och har ont i magen nu..dööör, tänker inte bli sjuk, har inte råd med det...:(


ONE TREE HILL

Har bloggat jätte dåligt dom här dagarna men har bara umgås med världens bästa emma!
Har hittat på massa skoj och tror hon tycker det är skönt att komma hem och slippa mig nu, haha!
Men satt på tvn för en kvart sen typ och fick se dom sista 5minutrarna av one tree hill, det sög..hade glömt bort det så ska kolla på det på internet nu istället!


BREAK BREAK AND BREAK BREAK YOUR HEART

Är i hammarby med emma nu, hemma själv tills typ 8imorgon bitti..hihi. Har haft traskrig, myyyysiga tjejer! dansar just nu, hehe..ni ska bara se ;) snart kommmer min babybboooyyyy och har vattenkrig med oss! :D nu ska vi hakul, puss på er!





SOVDAGS

Måaste sova nu, bloggar imorgon!


5745

Kollade på kläder från hm, när jag räknat ut allt jag ville ha därifrån blev det sammanlagt 5745..bara att börja spara pengar då!


THAILAND

Dör av att kolla på utomlandsresor, skulle sååå gärna vilja åka till thailand ett par veckor nu alltså..ska tjata lite på pappa, haha..så jävla skönt att få komma bort och bara tänka på sig själv!


CITRONVATTEN

Har kollat runt på lite bloggar..och två av dom stod det att citronvatten vad jätte bra för kroppen och hyn så då lära jag också smaka, haha. Det var faktikst rätt gott, har cyklat en halvtimme på träningscykel och duschat, nu ska jag plugga lite och dricka mitt citronvatten!



KÄRLEK

Har blivit kär, älskar dom.
Kunde inte bestäma mig för en av dom så jag beställer dom båda!



LAS VEGAS

Kollar las vegas nu, har precis ätit.
Hade 4 lektioner idag, rätt så skönt även fast jag jag skittrött. Men har haft så jävla kul i skolan, sista lektionen var helt sjuk, och som alltid garvade alla åt mig för jag var så dum..menmen, man måste ju bjuda på sig själv! hihi
nu ska jag forsätta kolla mitt älsklingserie!


KVÄLLER FÖR MIG

Har sovmorgon till 10 typ imorgon också, men eftersom hammarby suger så måste jag ta 8bussen från hammarby.. det suger menmen. Måste lägga mig i tid nåndag så det får bli idag, så nu ska jag hoppa in i duschen sen sova, godnatt!


BONES

älskar bones, kollade på det nyss.
har passat melvin idag, därför jag inte bloggat!
men sitter och kollar på jersey shore nu, haha ska forsätta med det, blir ett tråkigt inlägg..bloggar mer ikväll!




CRIMINAL MINDS

Kollar på CriminalMinds nu osv..vet inte vad jag ska skriva för rooooligt , haha har nyss duschaat.
Jag är lite konstig men det skiter man väl i, bloggar sen istället när jag har nått vettigt att säga!


NYTT SCHEMA

Har fått nya scheman..är väl både bra och dåligt.

Det dåliga är att vi slutar halv 4 två dagar i veckan och att vi ska gå upp till idrotten som ligger i en byggnad längre bort och hinna byta om på bara 10minuter och det tar typ 10 minuter att gå upp dit bara. Sen har vi jätte lång svenska lektion och även jätte långa spanskalektioner.

Det bra är att vi slutar 10 över 1 på fredagar, så jäkla skönt! Även skönt att vi har sovmorgon både onsdag och torsdag, så imorgon har jag sovmorgon till 10!


VAKEN

Nu är jag vaken och ska börja fixa mig, louise och erika ringde och väckte mig inatt.. lite drygaaaa när jag äntligen hade somnat.. är lite död nu menmen, får lägga mig tidigare idag. Nu ska jag fixa mig sen åka mot skolan, puss.


KAN INTE SOVA

Jag borde sova vid det här laget eftersom jag ska upp halv 7 och annars har sovit till 2-3 varje dag..känns som att jag kommer vara lite död. Men eftersom jag iten har vänt tillbakla dygnet så går det inte.. så nu har jag noppat ögonryna, smörjt in mig, ska välja kläder och packa nu sen ska jag lägga mig och skriva lite och lyssna på musik!



SPÅKULAN

Hej Daniela



Folk gör misstag och du gör bäst i att förlåta. Nästa gång kan det vara du.



Kanske borde lyssna på spåkulan även fast det är en kula bara eftersom den alltid stämmer?..


TVKVÄLL

Top model 15 nu!




Efter det blir det film på samma kanal!








BIGGESTLOSER

Jag skulle plugga och vad gör jag? sitter och kollar på tv, jag lyckas jämt!
Orkar inte ta tag i någonting, blir arg på mig själv för jag aldrig gör nått jag ska, det är något jag måste träna på, göra det jag säger och ta tag i saker. Menmen, skolan suger så känns så värdelöst att sista dagen av lovet måste jag sitta och plugga så då skiter jag i det, heh..

ska sätta på mig kläder nu sen drar jag och pappa till sandviken och hämtar ut medecin och lämnar emmas busskort, bloggar efter det. puss.



,

Already broken, already gone, already know you’re moving on


12:10

Klockan är nu 12;10 och jag hade ställt klockan på 11 och satt mig här typ halv 12.

Kom på att jag måste läsa ut min bok och göra en bokrecension nu och jag har över halva boken kvar och det är över 100 sidor jag har kvar att läsa, och det är en avancerad recension vi ska göra så jag måste sätta igång, jag börjar alltid med sakerna sista dagen, så himla dumt! den ska inte göras eller jo, men den skulle varit gjord redan egentligen, men eftersom jag inte gick sista dagen i skolan då alla lämnade in den så får jag lämna in den imorgon då skolan börjar. Sen har jag engelska uppgift att jag ska skriva saker om massa saker, haha..har mycket att göra och det kommer troligen ta hela dagen, men bloggar ändå. puss




It´s to late

"Ta chansen när du har den, vänta inte tills det är försent"

Det är ett misstagt jag har gjort och som jag aldrig kommer göra om
godnatt




Stämmer in så himla bra


MIN ÄLSKLING FYLLER 15

Grattis vännen, nu ska du ha världens bästa födelsedag för det är du värd. Utan dig hade jag inte stått här idag och varit den jag är. Du har gjort mig till en bättre person, du är bäst. Jag älskar dig mest av allt stmpan, glöm aldrig det.

Nu bjuder vi på lite bilder på oss också!











my girl





ONE TREE HILL

Min favoritserie one tree hill började idag, eller klockan är ju efter 12 så egentligen igår men iallafall.
Var jätte glad tills jag såg att lucas scott inte är med, han har hoppat ur serien, det suger.
Han är ju den snygga och den som allt handlar om, han är denbästa i serien ju.. åh :(
Men jag kommer forsätta kolla ändå, men suger att han inte är med längre!


xDxP;D:)=D;):D=)




Sitter här och äter glass, heheh.
Har lite kuuul kanske så kommer bli ett kasst inlägg, haha.
Men ska forsätta äta min glass och kolla på amazingrace så jag bloggar senare!



ERIKA OCH FANNNYYY

Åkte till erika och umgicks lite med henne och fanny, gjorde vä ietn speciellt mycket men kul hade vi iallafall.
Sitter i sängen nu och ska snart sovaaa tror jag ! :)


FÅNGARNA PÅ FORTET NU

Fångarna på fortet, cooola och paj nuuu, tjockisss! =)


BÖRJA TRÄNA

Jag har inte tränat innebandy på jättelänge, först var jag sjuk hur länge som helst. Sen var det lov och då var jag borta och sen igår kunde jag inte vara med. Men jag har börjat tappat intresse för innebandyn men jag vill träna men jag vill träna något jag tycker är kul. Har tänkt på många saker men skulle vara jävligt kul att börja dansa. Annars får jag börja gymma eller nått för jag kan inte sitta still hela dagen. Måste börja träna nu, kan ju inte sitta still hela dagarnaa!


HEY GIRL

Kom hem från emmis för ett tag sen. Var till donken en sväng som vanligt sen kollade vi på filmer, heh.
Sen skulle vi lägga oss i tid men somnade runt 5-6 någongång sen vaknade vi väl runt 2. Låg och snackade i sängen hela natten typ, myyyys. Sen drog jag hem och det här är nog den tråkigast kvällen jag har haft på länge, ska föröka plugga lite också.


If you ever come back

Ligger i sängen och lyssnar på musik och funderar på om man ska ta och sova kanske? tror det iallafall.
Ska försöka bli bättre med uppdateringen också men nu ska jag lägga mig, natti..

NY DATA

HAHA, kommer knappt ihåg att jag gjorde det där inlägget, ni ser ju allt jag stavat fel på, haha lite trött.
Sitter och kolla på datorer nu, måste ha en ny data, en stationär, min bärbara är ju sönder och måste ha en stationär om jag vill spela :)


HOS ERIKA

Sitter i erikas säng hemma hos henne. Har kollat skräclfilm och sen drog hon någonstans, kul tjej. Hon skulle komamtillbaka om en stund och jag är lite rädd. Hennes föräldrar har gått och lagt sig så bara jag som är vaken...haha. Bloggar mer imorgon för nu ska jag leta en komedi så jag får tänka på annat än freddy..usch. natti

baraför ni ska ha nått att slratta år ska jag ladda upp lite gamla bilder på mig som jag hittade som jag inte visste att hon hade, hahahha.





det får räcka... ;)


sandhacksnoppar

Ja och det var inte jag som skrev det inlägget på facebook så ni vet det, det var faktikst poontis och det fattade man ju, :) men iallafall, är hemma nu och ska kolla film så jag bloggar senare! :)

SANDHACK

godmorgon, louise for hem med kvart över 1 bussen. Har nyss dudschat och ska bara blåsa håret sen vidare in till sandviken och fixa mig lite hos emmis eftersom jag har mina saker där sen drar vi vidare på sandhack. Så kommer bli dålig uppdatering ett tag för min del. Bloggar så fort jag får tag på en data någonstans men nu ska jag kila vidare, puss.


GE MIG GODIS

BÖRJAR KÄNNA AV MITT GODISSUG NU, MÅSTE HA NÅTT GOTT OCH SJÄLVKLART HAR VI INGENTING HEMMMA...
skulle varit lite perfekt med det det nu

IDAG OCH FÖRALLTID


nyår japp


Sitter hos mig med louise nu och kollar på csi trilogin, äger juu. :)

LOUISE DATA

Sitter hemma hos louise nu med henne och emilia, har inte suttit vid datan på länge och det är därför jag inte har bloggat nått. Ska hem runt 10 eftersom jag inte har skjus senare. Vet inte vad vi ska hitta på men nått ska vi väl göra. Har precis varit på torino och ätit pizza och åkt lite epa. Nu ska jag vara lite social. puss

RSS 2.0