BRÄND

Varit på kryssning igår tills idag med pappa och små syskonen, har varit jätte mysigt! dock det har varit runt 30-32 grader varmt och jag har suttit ute hela dagen idag, kom precis hem! Det har varit otroligt skönt.
Utan sokräm också så ni kan ju bara tänka er hur mycket det här svider...
HAHA..kolla bara ränderna från mitt linne..
Helt röd på bröstet och mina kinder svider som bara den!

BÅT

Sitter i sängen och ska börja fixa mig nu.
Ska till märsta idag sen får vi skjus in till stockholm och där ska vi åka båt.
Men blir bara borta tills imorgon kväll/natt.
Som ni ser är jag helt ofixad så lovar att det kommer en bild sen när jag fixat mig så ni inte får madrömmar! :)

BIKINI OSV

He don't call me one and only
No, he just calls me when
he gets lonely
Fick med mig en bikini hem, bilder kommer på den sen! Sen två tröjor. Fanns ju inte jätte mycket ändå för att vara sommarrea..det jag ville ha var det inte rea på, men det är ju det nyaste och det är väl så det är.. men fick med mig lite hem och har ju kvar lite pengar nu också vilket är kanon nu till midsommar!



VALBO

Erika ligger och sover brevid mig nu. Jag måste försöka sova själv snart också för vi ska ta 8bussen till storvik imorgon och sen halv 9bussen till valbo. Kommer vara i valbo omkring kvart över 9, då blir det nog frukost på donken sen ska vi vara vid valbo när det öppnar! Det är ju sommarrea så måste vara ute i tid och så tidigt brukar inte så jätte många vara där. Det enda jag måste ha med mig hem är bikini sen får vi se vad jag hittar på!
Så tidig dag imorgon alltså och efter valbo så ska erika jobba och jag ska fixa lite saker i storvik sen hem och jobba jag med. Så jag har fullt upp imorgon. Lägger ut bilder på det jag köpt antingen imorgon eller onsdag. Men jag finns alltid påmin kära telefon om någon vill nå mig! godnaaattt



PACKAR OSV

Har packat hela morgonen, flyttar ju på onsdag, eller vi får nyckeln till huset då, så nu är det bara att börja packa..igen.Hatar att flytta runt så mycket men nu är det sista gången så nu känns det lite bättre att packa ner alla saker! Har precis varit och hämtat min ny säng, så himla skönt! världens skönaste säng är det, hihi.
Men nu ska vi in till sandviken och köpa lakan osv till den och lite småsaker som vi kommer behöva till huset.
Bloggar senare! :)

HÅRBORSTE

Har hittat en jätte bra borste! Istället för att sitta och tupera håret så kan du ta den här borsten och du får volym i håret direkt, du behöver bara göra som du gör när du tuperar ungefär men du får ännu mer volym, super bra!

Säkert många som redan använder det men måste ju sägatill endå om det är någon som är lika efter som jag! ;)


KÄRLEK

Nu ska jag ha kärleksmaraton med emma!
Blir massa gamla kärleksfilmer, skönt att få gråta lite ibland.

JUST PUT ON A FAKE SMILE

Älskar låten.


Hur kan någon så nära vara så långt bort





Varför måste hjärtat sakna när hjärnan inte vill..
Har inte sovit nått alls..om 4 timmar ska jag vara barnvakt, kommer dö.

Jag vill inte sakna.. jag har alla minnen i huvudet, alla saker, dina miner, dina garv, dina ord, allt.
Jag har det kvar men jag vill inte sakna, hatar känslan när man saknar..det värsta är att jag kan göra nått åt det men jag vågar inte, jag gör ingenting åt det..ibland undrar man hur saker kunde bli som det blev, hur kan det bara försvinna? Nått måste gått fel och jag vet inte när. För "det" var engång "vi"..

LAPPENS


Blev inte kng igår, var vid lappens istället.. tills det började spöregna ;) haha..men hade kul iallafall, men idag ska vi ha äännu roligare! Sitter med flätor i håret som jag snart ska ta ut, har precis sminka klart mig, nästan iallafall.
Kansk bloggar innan jag drar sen, det märks!

Skulle kolla hur lång jag va..men som vanligt var jag kortast

SKOLAVSLUTNING

ÄNTLIGEN SOMMARLOV!
har varit på skolavslutning i kng. Det tog typ en halvtimme innan vi var klar, fick betyg och hämtade pengar osv sen skjusade vi hem danno och sen hem och fikade. Nu ska jag kolla kläder till ikväll sen ta bussen till sandviken med emma sen ska vi nog vara i kng ikväll.
Fick en kommentar av EmmaR att rihannas låt kom ut i december.. haha. Jag hänger tydligen inte med riktigt! Men den är bra ivarjefall vilket är viktigast..jag syftade nog på MANDOWN men skrev fel men det var ju lite roligt iallafall! ;)

HOFORSWOSSV

Har varit i hofors på bessemerfesten. drog ganksa tidigt och träffade rasmus jimmy och emil i storvik, snackade med dom ett tag sen hämtade mamma mig. Jag är hur trött som helst men lovar nästan att blogga imorgon, men kommer sova ett bra tag och det måste jag göra för jag sov knappt igårnatt s¨inatt ska jag fan sova, själv i stora sängen. sä jävla skönt'! godnatttt

GÅRDAGEN

Var hos rasmus med folk igår, har inte haft så kul på grymt länge kan jag ju säga!
Så jävla sköna, men iallafall så sov jag hos mormor efter, kom väl dit runt 2 tror jag eller nått sånt, heh.
Idag ska vi grilla nere vid lappens tror jag, fårse vart jag sover, antingen hänger jag med emma till sandviken eller så sover jag hos mormor, det går ju inte bussar till hammarby efter 6 så.. haha.
Emma har alla bilder så dom kommer in senare, nu ar jag bråttom att duscha osv sen ska jag få mina naglar fixade som kommer ta några timmar.. finns på telefon ikväll!

HOS EMMA

Vi var hos emma förra helgen när det var crusing, jag åkte hem tidigt den kvällen men tänkte lägga ut några få bilder som knäpptes innan jag ska dra till storvik.

Orkade inte fixa rödaögon osv..

STORVIK

Har fixat mig nu, sa bara sätta på mig nå kläder sen kommer jag dra till storvik och troligen grilla med folk, hoppas det blir så iallafall!

CALIFORNIA KING BED

Rihannas nya låt.. beroende.
Sitter och lyssnar på den medans jag sitter och tänker.. jag har inte kunna ätit riktigt på tre dagar.
Har ont i magen hela tiden, det är inte mensvärk utan det måste vara nått annat.
Har lite att tänka på, tänker inte skriva ut vad men vela ändå skriva av mig lite iallafall..
Jag måste lära mig att lita på människor, men när man gör det så känns det bara som att man bli sviken..har svårt att bestäma mig vad jag vill för jag vill inte ge falska förhoppningar och inte ha för höga förväntningar eller såra någon. åååhhh.
aja, jag ska stänga av datan, tvn och min musik osv sen ska jag lägga mig och sova i fyra timmar innan jag ska upp igen..

Dom små orden är precis dom orden jag vill höra
men dom verkar aldrig komma..


BLOGGHUMÖR

Nu blev jag helt plötsligt på blogghumör.. konstig jag är.
Ni får bilder från veckan men världens bästa klass!
Jag blandar bilder från MHF igår och KANOT/PADDLING nått sånt som vi gjorde i högbo för några dagar sen, hehe!
Nu lite MHF bilder från igår

ehhe

Har väldigt mycket att skriva om men har ingen ork till de .. jag suger.
Nu ska jag ut tror jag eller nått, puss

RSS 2.0