RODNEYY

http://play.bigbrother.se/bigbrother/avsnitt_och_klipp?title=rodney_blir_skrackslagen&videoid=1549973
Gud vad jag har skrattat åt alla klipp, det är mest till för emmma men ni kan ju kolla så får ni se nått roligt iallafall, kan behövas ibland! :)

TILLBAKA NU

Okej nu är det på tiden att jag sätter fart på bloggen igen.
Har inte varit i skolan idag, världens mensvärk och plus det är det så mycket med allt annat så jag stannade hemma idag. Är ledig från skolan imorgon för det är begravning i stockholm sen stannar vi där över helgen troligen. Men jag tar datan med mig så jag kommer blogga därifrån förhoppningsvis!

BLOGGPAUS

Kommer nog börja som vanligt till helgen igen så ni vet, håll ut!

A Drop In The Ocean

Jag kanske måste berätta att anledningen till att jag inte har bloggat nått alls nästan är att det har varit lite mycket för min farbror gick bort igår så har inte orkat gjort någonting nästan. Kommer nog vara så några dagar men håll ut, är snart tillbaka igen, lovar.

Vila i frid älskade farbror

I AM NUMBER FOUR

Film nu sen sova. godnatt

OTH

Missade avsnittet av oth så sitter och kollar på det nu, så jäval spännande. Har sovit i flera timmar eftersom jag vaknade nyss så kommer bli svårt att sova ikväll, menmen, mittfel.

SPRINGER

Nu blir det träning i solen innan den försvinner.

I'm not a girl and not yet a woman.




I used to think, I had the answers to everything
But now I know, life doesn't always go my way.

There is no need to protect me
Its time that I
Learn to face up to this on my own
I've seen so much more than u know now
So don't tell me to shut my eyes.



TRÖTT

Blev väckt ungefär halv 7 idag. Är hemma själv och blir det till ikväll eller några dagar framåt, inte säkert än.
Jadu vad ska jag säga om idag, världens sämsta dag, igår var allting jätte bra sen ett samtal och allt vänds upp och ner. Sitter och kollar på film och det kommer jag göra resten av dagen antagligen, tänkte ut och gå men har absolut ingen lust så får se hur det blir med det. Men nu ska jag sluta skriva och forsätta kolla filmer...


Kommer bli dålig uppdatering idag så ni vet, kanske kommer nått mer inlägg senare.

I may be bad, but I'm perfectly good at it



Fick
ett ryck och bestämde att jag måste ta tag i träningen så var ut och sprang/gick typ en halvtimme, inte så länge men man måste ju börja någonvart. Har nyss kollat på film och nu har jag faktiskt ingen aning vad jag ska göra, är jätte pigg..och jag känner att jag mår bra, vet inte varför men jag är pigg, glad och jag har inte känt den här känsla på länge faktiskt, men den är sjukt skön iallafall!



LÖRDAG

Somnade ganska tidigt igår, och nu är jag vaken tidigt. Idag är det lördag och som vanligt har jag inga planer alls.
Jag har ju sagt förut att jag tycker det är skönare att vara själv och bara kolla film och ta det lungt på helger och det tycker jag fortfarande. Jag tror jag gjorde för mycket förut så jag har tröttnat för det var inte längesen jag var i sandviken varje helg och som jag festade osv. Sånt är det slut på nu, skolan kommer först och då är det bra att ta det lungt, så tror nog jag ska träna lite idag bara sen vara hemma.

FILMKVÄLL

Har laddat hem minst 10 filmer nu, har även sovit jätte länge och vaknade för ett tag sen.
Så nu blir det filmkväll med mig själv! Bloggar senare igen om jag inte hinner somna!

NYTT

Har kommit in en ny jumpsuit till bikbok, grymt snygg!



NU VAMPIRE DIARIES


ÄNTLIGEN FREDAG!

Har kommit hem nu.
Har bara kollat på film och pratat om andra värlskriget med några som kom till oss från bessemer skolan.
Är helt sjukt hur allt var och vissa i klassen började till och medd gråta till filmen..alla var skelett och ben typ och koncentrations lägret ochallt är ju helt sjukt, fyfan! Då kan man tänka på att dom skulle gjort allt för att få hadet som oss den tiden, sen gnäller vi nu över små skit saker..aja, nu ska jag hämta glass och sen kolla O.C som börjar snart.


VÄNTAR PÅ ATT NÅTT SKA HÄNDA



Jag väntar alltid på att nått ska hända faktiskt, nått spännande, nått kul, nått läskigt, alltid.
Jag måste sluta med det, jag blir bara besviken, det är dött här, det händer ingenting spännande alls. Det har också en del i min "flytt" nästa år att göra. Vill göra nått jag aldrig trodde jag skulle göra. Vill att något ska hända, nya saker, nya upplevelser, nya minnen, se nya saker.

Har många saker som jag verkligen vill göra, men tre saker på min lista är iallfall,
Hoppa fallskärm, resa jorden runt & bungy jumping





Tonight I'm fucking you.

Letar kläder som jag kan ha på mig imorgon, måste börja göra så varje kväll nu, får panik annars när jag inte hittar kläder när jag ska till skolan. Sen ska jag försöka plugga lite och vänta på BigBrother. :)


HOME

Im home, finally!
Dagen har varit ganska så skön, har lagat mat och handlat typ.. haha. Hade någon konstig dag i skolan så det var bara min klass i skolan och jag emma och regina fick bara laga mat åt alla andra..grillade hamburgare, vi är ju inte bra på att grilla kan jag ju säga men dom smakade gott även fast dom inte såg goda ut.. ;)
Men nu ska jag kolla O.C som började precis!

Sova

Ska bara kolla klart sista oth avsnittet sen sova, tidigt kväller idag, natti!


OTH

Har suttit och kollat massa oth avsnitt, kan inte sluta när jag väl har börjat.
Och jag måste säga att Shantel Vansanten är så otroligt fin, helt sjukt!





KENYA

Kommer bli ensamt i lägenheten utan dig nu i fem veckor..men du får ha det super bra och sola åt mig med! :)


TRÖTTER

Har varit så trött idag så har bara orkat kolla på film, fy på mig!
Men ska kolla en till film nu, bloggar senare, lovar!

Världens bästa mamma

Jag måste säga att jag har världens bästa mamma någonsin!

Sitter vid hennes data nu, drog hit för att prata lite efter skolan men ska snart vidare till pappa.
Sitter och käkar upp mammas glass nu, sorrry mamma.
Men nu ska jag vidare, bloggar senare! :)




ONE TREE HILL

Ska kolla på massa oth avsnitt nu,sen ska jag upp och äta tårta osv!
Ni får bilder från dagen senare!



Så jävla dåligt att Lucas&Peyton inte är med längre,
blir inte samma program utan dom..

14/3

Världens bästa lillebror fyller 4 år idag, grattis gubben!
jag älskar dig


VILL HA SOMMAR

Så jävla snygga bikinisar, går inte att inte älska dom, ska köpa massor till sommarn sen. Men det måste få bli när jag har pengar såklart..









JÄVLA ÄCKELREKLAM!!!

Sitter och kollar på bigbrother nu, men jag kan faktiskt inte säga att jag kollar på det för att det är fan paus hela tiden! Jag blir så jävla arg! Det går 10 minuter sen är det paus, nu på en timme har det varit 5 reklamer, ååååh!


GE MIG FILMKÄRLEK..

Om det bara kunde vara som i filmerna

ADAM BRODY

Har börjat kollat på O.C nu varje dag efter skolan.
Har alltid tyckt att ryan är så jävla snygg för det är liksom han jag har kollat på, men alltså fyfan vad adam brody är snygg, alltså seth i OC då.. Mycket snyggare än ryan är han iallfall, ehhe.





SOLGLASÖGON

Ska köpas inför sommaren!
Pilotglasögon, så jävla snygga.



GODMORGON

Godmorgon alla söta!
Somnade runt 5 imorse...sen kom melvin in och la sig med mig typ 6 och sen väckte han mig typ 8. Men sen väckte pappa mig runt 9 också. Men sen gick jag ner i mitt rum och fick sova tills jag vaknade! Nu ska jag upp och köpa frukost.


fortfarande vaken

Dåligt av mig att ljuga, men hade tänkt gå och sova men la mig istället med datan i sängen efter att ha borstat tänderna och gått på toa. Håller på och laddar ner en film nu med väldens snygging, internet går fort för första gången på evigheter så filmen har nog laddat klart inom en kvart! Alltså blir helt chockad. Det brukar ta en hel dag om inte längre att ladda ner en film men nu är den snart klar ;o haha helt sjukt, så jävla glad nu så kanske laddar hem lite fler nu när jag ändå kan för man vet aldrig när det blir sådär sjukt långsamt igen så man inte ens kan blogga. Men nu ska jag forsätta, tror inte jag bloggar nå mer idag iallfall! godnatt igen.


FÖR MYCKET



Klockan börjar gå mot två och det är för mycket, får inte vända på dygnet redan, snart skola igen..usch!
Aja..nu ska jag lägga mig, passar både moa och melvin också, pappa är ute men kommer väl hem snart antar jag, men jag orkar inte vara vaken längre så jag har bestämt att jag lägger mig innan, får hoppas att inte melvin vaknar när jag sover bara, godnatt på er.
Lovar att jag ska blogga bättre imorgon, ska försöka vakna i tid!


SavageGarden

Lyssnade alltid på dom förut, exakt hela tiden.
Har inte lyssnat på dom på evigheter så sitter jag och rensar min gamla spotify lista så kommer den här upp, så jävla många minnen..världens underbaraste låt som kommer spelas exakt hela tiden nu.




LÄNGTAR

Lite jag längtar till att få åka bort alltså!
Hoppas verkligen att det blir av, jag vet att det är jätte tidigt, men ska bli så skönt att få komma bort, det är inte så mycket kvar av det här året faktikst. Två månader och typ två veckor, det går så jävla fort! Eller iallafall dom flesta dagarna går fort, i torsdags var det den segaste dagen jag varit med om, ärligt.
Men iallafall, dom sa att man skulle börja fundera på det redan nu för sen går allt jättefort och jag har verkligen funderat och kollat på massor av olika föreningar typ. Men jag och emma vill ju bo tillsammans så vi kanske väljer att bo i en lägenhet tillsammans på en skola typ, ganska skönt ändå. Men jag ska forsätta titta runt. Men först ska jag alltså äta som jag sa tidigare för jag har inte orkat gått upp än men nu är jag hungrig!




12;30

Var hemma hela kvällen igår, gillar att vara ensam. Har inte varit ute och hittat på något på typ någon månad nu, men det är faktikst skönt, gillar att vara hemma. Men nu har jag precis vaknat och ska käka lite frukost sen får vi se vad som händer!


HEMMA FRÅN SKOLAN

Ska lägga mig i sängen och kolla OC!
Får se vad som händer senare..


PLUGG

Jag harsåå mycket att göra nu..
Jag måste skriva klart en engelsk dagbok sen måste jag plugga till ett so prov och även skriva om hur man levde förut osv..  plugg blir det hela kvällen iallfall.. fy!


She´s all that

Film nu på kanal 5 =)


NYA HUSDJUR

Skulle lägga mig i sängen nyss och då precis ovanför min säng kröp en stor fet jävla spindel, skrek på pappa som fick komma och döda den! jag hatar småkryp och insekter, har fobi för sånt..livrädd nu.


BIKINI

SÅ SNYGG!
synd att den kostar 1195 bara..


home

Hejsan, jag sitter hos pappa just nu, skolan gick jättefort idag, fick sluta tidigare och det ska vi få göra imorgon med så imorgon slutar jag runt 12. skönt!

Lite sol är det iallfall, men herregud vad kallt det var idag när det  blåste!


DÅLIG UPPDATERING

Jag är usel jag vet, men det är för att jag är i lägenheten den här veckan och där funkar inte internet. Så nu sitter jag hos mamma och sen ska jag till pappa så där kan jag också blogga. Men efter det så kommer det bli typ ett inlägg per dag kanske..men jag ska göra så gott jag kan! Nu ska jag käka lite :)


PLUGGA UTOMLANDS

Jag och emma har pratat om att göra nått nytt för det är så himla tråkigt att göra samma saker varje dag och gå till skolan sen hem och plugga sen typ sova..allt blir så himla segt och tråkigt.
Så vi har bestämt att vi ska plugga utomlands. Det är lång tid kvar men efter 9an blir det alltså.
Kanske blir det så att vi åker någon månad på sommarlovet så vi känner till stället och kollar om det verkligen är nått för oss och sen nästa år åker vi och stannar mycket längre om det känns rätt. Men det finns så himla många olika skolor på olika ställen, men till USA har vi bestämt att vi ska, men vi vet inte vart.. så om någon vet nått speciellt ställe där det är en bra trevlig skola så säg till! :)



HOS MAMMA

Sitter i mammas lägenhet nu med emma, ska passa melvin tills typ halv 6. Ska kolla på film nu osv, bloggar seanre idag! :)


FILM

Sitter med emma i min säng nu, vi ska kolla på film sov så blir intge mer uppdatering idag men bloggar imorgon, natti!


PANNKAKA

JAG ska laga pannkaka helt själv för pappa har åkt tll sjukhuset med melvin, stackarn.
Men iallafall, emma kommer typ halv 6. Får hoppas att vi kan dra ut med fyrhjulingen i det här fina vädret då! men nu ska jag försöka laga mat åt hela familjen, ska bli väldens finaste pannkakor! :)




KYRKOGÅRDSÖN

Har nyss kollat film med melvin. Väntar på att emma ska komma snart, eller hon kommer om typ två timmar men ändå. Idag ska vi bara har grymtkul har vi bestämt! och vara feta för den delen, mot kvällen blir det filmer, godis osv..men när hon kommer ska vi ut en sväng först tror jag eftersom jag har suttit inne hela lovet så behöver jag ut, kanske drar ut en sväng på fyrhjulingen! :)

Och nu går det inte att ladda upp bilder ;o
så tyvärr får ni ett tråkigt inlägg nu..

VÄNSKAP ÄR DET STARKASTE SOM FINNS



Jag har ärligt världens bästa vän.
Hon heter emma westling och vi har faktiskt bara känt varandra lite över ett år men hon är den som står mig närmast och känner mig helt och hållet, det finns ingen bättre och jag kan inte tänka mig ett liv utan henne!
Vi klarar allt tillsammans vännen, det vet du!
jag älskar dig.









OCH NU

GLEE


OUTFIT

Blir en bild på vad jag har på mig idag. Dagen har gått jätte fort och jag har glömt bort att blogga så har bara blivit ett inlägg idag.. opps. Men dagen är inte slut än, det kommer fller, det lovar jag! =)

SUPERWOMAN

Godmorgon!
En ny dag med sol, underbart! Tror min älskade vän emma ska komma hit och göra mig sällskap, får se vad vi hittar på för nått. Jag måste ut och göra nått idag för jag har suttit inne i princip hela lovet och snart tar det slut och skolan börjar och då kan jag inte göra så mycket mer än att sitta hemma och plugga så måste passa på nu och ännu bättre när solen lyser så det blir lite varmare!


TRAIN


Hey Soul Sister

Gud vad glad jag blir av den låten, mår så jävla bra så fort jag hör den!
Sitter och kollar på massa kläder från topshop nu, får se om jag ska beställa nått.
Fast jag ska försöka spara pengarna men det brukar inte gå så bra men får ge det ett försök iallafall!




Dragkedjor


Jag har blivit kär i dragkedjor!
Det är så himla snyggt på kläder!


SKOLAVSLUTNING

Jag har redan börjat kolla klänning.. haha, lite sjuk..men är ju ganska bra att köpa en nu som försvinner från affären sen så slipper man ha lika någon .. för det värsta som finns är när man har lika skolavslutningskläder som någon annan.. ;)




Bättre än någonsin

Jag saknar den du var och den jag blev tillsammans med dig.


SOL

Vaknade ganska sent idag, men möttes av ett bra väder iallafall, man kanske borde ta en promenad i det fina vädret nu för man vet ju aldrig när det börjar snöa igen..



For the first time

Nu ska jag lägga mig och sova.
Eller jag ligger redan i sängen men ska slå på en film och sova till den.
Godnatt på er!


MINNEN SOM ALDRIG FÖRSVINNER



Ska sova i moas rum inatt för jag har sett fööör mycket filmer för att våga sova i källarn själv nu när ingen är hemma.

Sitter och lyssnar igenom min gamla spotify lista, gud vilka minnen som kommer upp.
Nästan så att jag kan börja gråta. Jag saknar, Ångrar, Älskar.
Men för det mesta är det lugna låtar som jag deppade till, jag kommer ihåg vem jag skrev med till vilken låt, vem som fick mig på vilket humör, vad jag gjorde, hur jag mådde. Musik påverkar en person så himla mycket. Det är sjukt hur mycket som fastnar i huvudet. Jag var nästan lite "emo" ett tag, tyckte synd om mig själv och grät varje dag. Den personen som alltd fanns vid min sida då finns inte där nu men jag är inte sån person längre, jag har slutat deppa över allt som händer hela tiden, för man orkar inte med det i längden.

Allt som kommer upp av låtarna och alla minnen som kommer fram skulle jag ju inte vilja komma ihåg precis men mycket av det är fina saker också. Men det var mest när vi bodde i hofors, jag deppade så himla mycket då och ärligt talat så vet jag inte varför, men jag satt där på gården i min stuga och lyssnade på mina låtar och skrev typ med en person som fick mig på bra humör och sen kunde humöret ändras på fem sekunder, men den personen jag alltid höll kontakten med då har jag tappat kontakten med helt nu vilket är synd. Mycket kan ändras på kort tid. Nu har jag fler folk omkring mig men det känns ändå inte lika bra som det gjorde då. Men sånt får man ta, nu mår jag bättre iallafall och nu ska jag börja leva. För först nu känner jag mig fri och levande. Nu ska jag ut, bryta mot regler, ha kul, göra sånt som jag absolut inte får göra och det bästa, njuta av det. För det är väl det man ska göra när man är tonåring, eller hur? Man kan inte sittta inne och deppa över små saker som jag alltid gjort. Ut och lev, ha kul! Man vet aldrig hur lång tid man får så ta vara på varje dag.

Nu blev det mycket text men ni måste inte läsa, huvudsaken är att jag fick skriva av mig lite grann även fast jag skulle kunna skriva mycket mer så slutar jag nu annars kommer jag somna framför datan.


RSS 2.0