crusing

Var i sandviken med massa folk igår, började först ute, sen hos emma, sen ute, sen emma typ eller nått sånt iallfall.
Hde kul men blev så jävla trött så vid 12 drog jag hem för jag orkade inte sova kvar, mådde inge bra och jag vela inte åka buss själv så tog buss med rasmus, jimmy och några fler vid typ 12. Sen somnade jag typ direkt jag kom hem, så jälva trött! Men hade en kul kväll iallafall. bilder kommer när emma skickar dom.
Nu måste jag städa ur lägenheten......

kväller

Nu ska jag lägga mig, tidigt inatt.. måste verkligen det för jag var helt slut idag i skolan, men höll mig vaken på alla lektioner! men imorgon går vi till halv 4.. usch. Så därför ska jag vara duktig och lägga mig i tid nu, hihi.
Så nu lägger jag mig och hoppas på att vara utvilad tills imorgon. Godnatt



GODKVÄLL!

Har fått hem min klänning, den passade perfekt! är så himla glad nu, hihi.
Har varit och jobbat ihop pengar hela dagen hos mormor men johanna och daniel, fyfan vad vi har garvat.. haha!
Är hemma hos pappa nu och ska försöka plugga lite i väntan på bigbrother. Betygen sätts på onsdag så nu är det inte mycket tid kvar för mig att få ihop mina betyg!
Min klänning ser nästan ut så, men på den är det en rosett på och den är puderfärgad..vill inte lägga ut den än men ni får en liten bild på ett ungefär iallafall! :)

,


HEADER

Jag har inga nya bilder på mig själv osv, så efter skolavslutningen då jag kommer knäppa massa kort så ska jag göra en ny header. Så det kommer, ni får hålla ut med den gamla några veckor till..

wonderland can't be far

Varför ska man låtsas?
Varför ska man klä sig så andra ska tycka det är okej?
Varför kan man inte låta mycket? varför måste man vara normal?
Varför måste alla kolla på en om man inte är som alla andra?

Jag har blivit så jävla trött på allt skitsnack nu, jag riktar inte det mot alla andra utan även mig själv, varför ska man lägga sig i vad andra har på sig? varför ska man kolla extra om personen är lite större? varför bryr man sig ens? hatar när folk kollar och snackar om en person bara för den är lite större, annorlundare, längre, kortare.
Jag vill inte att folk ska kommentera min vikt, min smak, min längd, ingenting. Jag tror nog ingen vill det om dom inte säger positiva saker. Så jag ska själv sluta med sånt, och folks
vikt pratar jag nästan aldrig om för det tycker jag är värst. Hatar när folk kommenterar andras vikt eller säger att någon är tjock eller ger dom fula smeknamn osv, har man inget bättre för sig?jag är så jäkla trött på sånt, orkar inte lyssna längre.

Folk som trycker ner andra för attt må bättre själv, och vissa har bara inget bättre för sig än att sitta och hacka på folk som går förbi. Jag ska klä mig hur jag vill, jag kan klä mig i kläder ner till fötterna eller kläder som visar halva brösten, för ingen ska säga åt mig vad jag kan ha på mig. Nu har jag inte sagt att jag ska gå i det men jag ska gå i det jag trivs i, hur det än ser ut! Jag ska klä mig i det jag vill utan att bry mig om vad andra tycker, och om ni vill kolla så kolla! Jag ska göra vad jag vill för nu är jag trött på allt dåligt och negativt. Nu ska jag bara vara.
Jag är glad att jag äntligen har fattat att jag måste sluta klaga, på andra och på mig själv.
Hoppas fler börjar tänka efter hur dom egentligen beter sig och slutar klaga på andra och istället börjar tänka på sig själv.

promise me

Måste lägga mig och tänka, godnatt.

STORVIK

JADU, vad ska man säga? har hänt massa i lilla storvik ikväll.
Men det är ingenting jag tänker ta upp men trots allt som hände har det varit en ganska rolig kväll.
Har grymt ont i hälen bara för jag råkade stoppa in den i louise hjul på cykeln.. så jävla ont gjorde det och jag började blöda och nu vill det inte sluta dunka, jag är så dum ibland..

MAT

Har nu varit och träffat prinsessan och sen varit på marknad. Hittade inget speciellt så men var mysigt ändå.
Nu ksa vi äta nuggets med pommes, är jätte hungrig.
Ni får nog bilder ikväll.


GÄVLE

Godmorgon!
Nu är jag vaken tidigt, grymt tidigt.. haha.
Är hur trött som helst, har precis duschat och kvart över 9 åker vi.
Börjar bli lite bråttom eftersom jag då har 30minuter på mig att föna,platta,packa osv..sover hos mormor i storvik ikväll antagligen. Har en fulllproppad dag idag så får se om jag hinner blogga nått emellen..annars lovar jag att blogga ikväll!

PLÅNBOK


Måste in på glitter och kolla om denna snygga plånbok finns kvar, står först på min inköpslista nu iallafall!

TRAV

Imorgon blir det trav med mormor och några småbarn.
Jag skulle ändå bara sitta inne annars och jag MÅSTE ju träffa kronprinsessan som kommer dit såklart, haha!
Nej men det kommer ungefär 10000 personer dit så det blir nog trevligt! Har inte varit på trav sen morfar gick bort.. kommer bli annorlunda utan honom, menmen. Ser iallfall fram emot det! sen blir det nog marknad med deb!

PRAO ELLER NÅTT

Har bloggat jätte dåligt men blir bättre nu när det är helg osv.
Har varit på typ prao vecka på brandstationen. Var där till i onsdags sen har jag typ mått dåligt dom två sista dagarna så jag stannade hemma. Men har haft grymt kul och hade världens bästa ledare! Kommer in någon bild från lite saker vi gjorde, och vi var blöt osv så var beredd på att bilderna inte är dom snyggaste och man hade nå grymt fula dräkter på sig och någon vattengrej i ansiktet, haha!

REGN

Det regnar idag.. har gjort det ända tills nu nästan, jag som skulle ut och springa.
Haha, nu slutade det, har bytt om och ska ta en springrunda i det tråkiga vädret!

money

Vill ha pengar.. jag är helt pank och det finns så jävla mycket snyggt i alla butiker nu så jag vet inte vart jag ska börja..men måste få nått jobb så jag kan börja tjäna egna pengar för jag kommer inte klara mig med bara 1000kr i månaden på sommarlovet, det går ju inte :(
Men jag får inte sommarjobba för jag inte fyllt 15 än.. hur segt är inte det då..




TRUE STORY


,

Om du aldrig har modet att misslyckas
så kommer du aldrig ha förmågan att lyckas


BESTÄLLT KLÄNNING

Har beställt klänning till skolavlsutningen nu, ska bara köpa skor och lite smycken så är jag färdig sen.
Ni får inte se den än..väntar tills jag fått hem den så får ni se den när den sitter på mig istället! :)


KÖPA?

Funderar på att köpa min en ny bikini, så hjälp mig.. vad tycker ni? :)

TRÄNA

Nu jävlar är det slut på alla godsaker.. några få veckor kvar till sommaren och nu ska jag komma iform, och nu säger jag det inte bara, är så jävla taggad och både erika och johanna kommer träna med mig, erika och jag gymmar ibland och alla andra dagar tränar jag och johanna ute, så nu ska det funka!
Ska också köpa ett par inlines, verkar så jävla kul och bra träning dessutom.
Men nu ska jag möta upp johanna så ska vi ut i solen och träna!

FREEEEDAG

Ja, idag är det fredag den trettonde..har inte hänt nått speciellt, vet inte vaför alla säger att det är otursdag? har aldrig fattat det där riktigt. Men iallafall, vaknade typ 11 imorse, hjälpte pappa med ved i stugan och kom hem fyra, kommer ha världens träningsvärk imorgon men det är bara bra så det får jag stå ut med!
Min kropp är död så jag ska göra som jag alltid gör, ladda ner massa filmer och kolla på det tills jag somnar, sen om jag kan hålla mig vaken till 2 inatt så ska jag försöka se fredag den trettonde som går på tv då också..:)

yesterday



Here i go again on my own

Är hemma från nästan en heldag i skolan..många knäppte kort så ska kolla om någon har nått att skicka.
Jag knäppte ingenting eftersom min kamera är sönder..men kom iallafall trea av elva stycken så vi var duktiga, vann 200 kr..mycket pengar, hehe. Men det var trevligt att träffa lite annat folk iallafall. Sover hos pappa inatt och är ledig imorgon, så ikväll har jag laddat upp med massssa filmer! myys, tråkigt att vara ensam bara.
Men först blir det BigBrother, pussss.

Några bilder sen sista april.. bättre sent än aldrig!








I AM NUMBER FOUR

Ska kolla film nu sen tror jag att jag ska sova så jag är pigg imorgon när jag ska jobba hela dagen, får se om jag bloggar lite senare ikväll..annars säger jag godnatt nu!

Ryan Sheckler

Alltså går inte att förklara hur snygg han ääääär, min nya pudding iallafall..undrar vem det blir nästa vecka.. ;)

KLÄNNING

Det börjar ju närma sig nu och snart står vi där, ett helt år i åttan har snart gått..det känns ganska sjukt
Men då kommer man till det svåra, vad ska man ha för klänning?
Det finns så mycket att välja på .. vill ha nått vitt men ändå vill jag ha nått med färg, så man syns lite..för dom flesta har ju vitt och jag tycker det är så tråkigt, och dessutom blir jag ju ännu blekare än vad jag redan är i vitt, hehe. men har ändå hittat några fina vita jag har funderat på..
Antingen den här lätta virkade klänningen, helt vanlig som man kan göra jätte fin med lite smycken och rätt skor..
Annars har jag funderat på någon av dom här med..ganska enkla men fina dom också.

VÄRME

Gud vilka varma sista dagar vi haft, känns som riktig sommar nu!
Hade en slapp dag i skolan vilket var jättte skönt. Lika imorgon, då är det också öppethus på kvällen och eftersom vi jobbar då så är vi ledig på fredag, skönaste veckan på länge faktiskt.
Bara några få veckor kvar till skolavslutning.
Men nu ska jag hoppa in i duschen, bloggar mer senare!

USA

Gud vad jag längtar tills jag får åka bort, jag har bestämt mig och jag ska verkligen åka.



Jag ska först åka efter nian tror jag eller om det blir efter första ring som utbytesstudent ett år, om jag trivs så kanske jag åker tillbaka sen. Helst av allt vill jag bo i usa, ha värme, nytt folk, saker som händer hela tiden. Kommer bli sån stor skillnad och det ska bli så jävla skönt! helt ärligt så vill jag inte vara kvar här, vill bara bort härifrån. Göra nått nytt, träffa nytt folk och se nya saker. Men jag har världens finaste vänner här som jag kommer sakna grymt mycket, men man måste ut och se saker när man kan. Men det är ett helt år kvar innan jag åker men det kommer gå fort känns det som och det hoppas jag faktiskt att det gör!

BIG DREAMS

you got big dreams,
don't listen to what nobody says
and don't let nobody turn you away,
when you got big dreams keep your eyes on the price
don't fall to the wrong side.




90210

Kan ju passa på att blogga nu när jag har massor med tid.
Ska stanna hemma hela helgen tror jag, behöver det. Ska plugga lite och försöka läsa ut en bok och göra klart lite annat i skolan. Så ska bara ta det lungt, får se när jag uppdaterar nästa gång..har ju inte varit speciellt duktig på det men ska försöka blogga mer nu när jag har mer tid!

PLUGG

Har prov imorgon så måste plugga nu så lägger in bilder från nyår imorgon istället för emmas och min data har damp eller nått.. nu ska jag ta tag i svenska boken!


SISTA APRIL

TJENA!
Hoppas alla hade det super igår!
Jag kommer lägga in några bilder sen tror jag när emma skicka dom.. haha. Men spenderade min sista april med emma och massa folk i hofors.. hade grymt roligt på kvällen även fast det blev bråk osv.. kan berätta mer sen för vi håller på och flyttar nu så ska forsätta med det så jag bloggar senare! puss

RSS 2.0