ÖNSKELISTAAA

Nu ska jag skriva önskelista och sova, godnatt!



♥MINA BÄSTAVÄNNER

Ja, då var det dags för punkt 7 som är mina bästa vänner.
Den här punkten är svår men får försöka göra det bästa jag kan av den.


Ja, min bästavän, som har stått kvar längst och som fortfarande står kvar är Emilia Wallström.
Vi började umgås när jag började på lekis i hammarby och då gick hon i ettan. Hon är alltså 15, ett år äldre än mig. Vi har så jäkla många minnen, alla våra hemliga platser, allt vi gjort, alla hemlisar vi berättat. Allt som hände berättade vi för varandra. Men vi umgås inte lika mycket som förut men vi går i samma skola så vi träffas nästan varje dag och pratar och ibland umgås vi så vi håller kontakten bra.Hon har alltid stått vid min sida och hjälpt mig. Visst, vi har bråkat som alla andra bästavänner, men vi löser det jämt,  jag vet inte vad jag ska säga men du är bäst vännen. jag älskar dig


Sen har vi då Isabell Olsson.
Vi började umgås förra året när jag började sjuan och hon gick i åttan. Vi började småprata i skolan och sen skrev vi lite på msn osv. Sen när hon hade det svårt försökte jag hjälpa henne och då kom vi närmre varandra och sen pratade vi i skolan varje dag och började umgås på fritiden också. Det klickade på engång mellan oss, vi har bråkat grymt många gånger om man tänker på att vi bara känt varandra lite över ett år. Men det är bara för vi är så himla lika, båda är envisa, båda vill ha rätt och vi tjaffsar om små saker, precis som bästavänner gör. Okej, ibland blir det lite väl mycket små tjaffs kanske, haha. Men hon är världensbästa. Jag kommer aldrig glömma vintern då vi åkte skidor varje dag nästan, vi umgicks hela vintern. Jag kommer även ihåg i början av sommaren, när vi grillade, umgicks med folk hela dagarna, spenderade mesta tiden på donken, heh. Sen började vi bråka, ganska rejält i mitten av sommaren, du jag och emma. Det var så himla jobbigt..efter det har det inte varit som vanligt mellan oss. Vi pratar inte lika ofta, vi berättar inte allt som händer för varandra hela tiden som vi gjorde förut. Vi är inte så tajta som vi var, vi sitter inte ihop längre, men du är fortfarande en stor del av mig och tveka aldrig på att komma om det är nått, jag kommer alltid stå kvar vid din sida, vad som än händer. Du är fortfarande  min syster och jag älskar dig så himla mycket, glöm aldrig det!


Emma westling
Vart ska jag börja? så jävla underbar.
Vi hade träffats några gånger genom isabell. Sen kom vi allt närmre och närmre. Sen när det blev bråk mellan alla oss tre så kom vi jätte nära, jag sa allt som hände till dig, det gick så fort. Jag litade på dig från första stund. Det kändes bara så rätt. Allt gick så fort och det var som att vi hade känt varandra hela livet, så känns det fortfarande. Jag kan inte fatta själv att vi knappt känt varandra ett år. Jag ångrar ingenting som hände den sommaren. Okej, bråket hade vi kunnat skippa, men det bråket gjorde så vi började umgås, det var just det bråket som gjorde att jag står här idag med dig vid min sida. Hela sommaren spenderade vi tillsammans. Vi har så jävla många minnen. Precis lika humor, lika dålig måste jag väl tillägga också. Just nu sitter jag och tänker hur det hade varit utan dig..undrar hur sommaren hade varit utan dig. Alla sena nätter vi var ute, inte bara du och jag men du vet vad jag menar och alla dagar på stranden, så jävla underbart, jag fick världens bästa sommaren. För jag fick spendera den med dig. Du har ställt upp för mig från första stund. Utan dig vet jag inte vad jag skulle gjort. Du får mig skratta när jag är ledsen, bara att få se dig glad gör mig glad. Att se dig må dåligt är det värsta som finns. Du står mig som närmast och det är jag glad för, för du är du, världens bästa emma. Du lyssnar på allt jag säger, det betyder då jäkla mycket för mig.När jag blickar bakåt och tänker på alla minnen, så är det minnena med dig jag ser. Du har gjort mig bättre och du är bäst. Glöm aldrig att jag alltid kommer stå vid din sida, för du är som en bästavän för mig, det känns som jag har känt dig hela livet. Du är guldvärd vännen, jag älskar dig!

FÅR INTE HA DATAN

jag uppdaterar jätte dåligt just nu och det är bara för jag inte får ha min data egentligen, inte telefonen heller. Men ibland kan jag få ha dom en timme lite då och då. så jag får försöka blogga så mycket jag kan när jag väl får ha den. Men så ni vet kan det vara lite svårt att nå mig just nu..men om någon vecka får jag väl datan och telefonen, men får vänta med att sova borta på ett bra tag, heh. Men ni kan alltid smsa och kolla om jag svarar! ;)

SKIT HELG

Ja vad ska jag säga om min helg...Jag får inte ha datan på efter 11 och får inte sova borta och kommer få mer regler..fråga inte vad jag gjort som förtjänade det..men allt är skit just nu och på det så har jag tappat bort mitt busskort så mina helger framöver kommer vara döda, just so you know!

Om jag bara kunde få vara där, där med dig, just nu.


JAG FUSKAR

Jag tänker faktiskt fuska och hoppa över 2 punkter!

För det som jag skulle skrivit om igår är vad jag åt, och det är en riktigt tråkig punkt för igår åt jag bara godis och en macka..hehe. Sen idag skulle jag skrivit om min kärlek, men jag har ärligt ingen kärlek nu så den skulle bli väldigt kort den också!
Så jag tänker börja med punkt 6 direkt som är min dag i detalj!

Jag vaknade klockan halv 12 hos mormor iallafall, sen gick jag upp och åt frukost och fixade mig och efter det så gick jag till louise. Var väl hos louise runt halv 1 och typ kvart i 1 kom cornelia och hämtade oss så åkte vi på innebandy match. Vann matchen mot alba med 6-2 som jag skrev tidigare. Direkt efter det åkte hela familjen till hedesunda och åt julbord. Efter det åkte vi hem till mamma så jag fick hämta min data osv och sen skjusade hon oss till pappa. Har duschat och käkat och nu ska jag försöka städa mitt rum och jag är grymt sugen på donken, haha!



6-2

Vann matchen mot alba idag med 6-2, skönt!
Efter det fick jag inte ens duscha för vi hade så bråttom till hedesunda på julbord där jag knappt kände någon, ganska kul ändå. Sitter hos pappa nu, sover hos han ikväll.

BÄSTAVÄN

Drar till louise nu, match imorgon, bloggar imorgonkväll någongång!
finns på telefonen hela kvällen/natten !


SKA PÅ VISNING

Om en kvart ska jag vara klar för då ska vi åka och kolla på ett hus. Bloggar när jag kommer hem från det.

GLOBEN

Har varit hemma i några timmar nu, inte bloggat på den tiden alls. Men var ju i globen, fick träffa malin baryard och det var väl det häftigaste, haha låter töntigt men det skiter jag i! Berättar mer imorgon för nu ska jag och jennifer kolla film och sova, godnatt!

JAG ÄR VAKEN

Ja, är vaken men kan ju inte säga att jag är pigg direkt..aja det funkar ändå. Ska ju sitta i bilen så jag behöver inte vara pigg direkt. Får sova i bilen istället eftersom det blev lite sent igår. Nu ska jag fixa mig och packa min lilla väska sen kommer mamma och dom och hämtar mig, får hoppas att dom har mammas kamera med sig så jag kna lägga in lite bilder sen!
Men nu har jag båttom för dom kommer runt 8 och jag sitter utan kläder ofixad och är faktiskt hungrig så ska upp och äta nu, vi hörs ikväll! puss

STOCKHOLM

Mamma sa nyss att jag fick följa med till stockholm imorgon om jag ville, självklart följer jag med på stockholm horseshow när det äntligen går. Kommer hem imorgon natt igen. Om jag hinner bloggar jag imorgon när jag vaknat runt 7-8 annars blir det imorgon natt. Men ska försöka blogga innan jag åker imorgon bitti, alla får väl smsa när jag ska sitta i bilen i några timmar, godnatt!

♥Mina syskon

Haha jadu, det här kommer bli ett långt inlägg, men ska försöka skriva kort om alla.
Jag börjar med dom yngsta sen går jag uppåt!

Ja då har vi först min lillebror Melvin Moliis, även kallad Melle. Han fyller 4 i mars så han är alltså 3 år nu. Vi har både samma mamma och pappa. Han har ljust hår och blåa ögon, som han fått av mamma. Han är världens gulligaste och sötaste lillebror som finns. Men han är även världens jobbigaste och drygaste. Han äter hur mycket som helst och blir jätte ofta sjuk, haha rolig information..vet inte riktigt vad jag ska skriva om han, men fast jag kan säga elaka saker och tycka han är världens jobbigaste så älskar jag han mest av allt min älskade lillebror.

Sen har vi min lillasyster Moa Moliis, hon fyller år den 9 juli 2000. Hon är mörkhårig och har bruna ögon, som hon fått efter pappa. Hon är ganska lång och smal. Hon vill alltid bråka och har alltid nått att tjaffsa om. Hon vet precis hur hon ska få mig sur, skit jobbigt. Vi bråkar ofta, vi brukar slåss, sparkas, ja typ allt man kan. Hon har även fått mig kasta ett mjölkglas på henne..Men jag älskar henne otroligt mycket ändå fast hon kan få mig att vela döda någon så har hon humor och skrattar åt allt typ som mig så kan ha väldigt roligt med henne också!

Sen har vi då min Storesyster Johanna Eriksson. Vi har bara samma mamma men hon var inte så mycket hos hennes pappa utan hon bodde typ hos mamma hela tiden så hon har varit med mig ända sen jag föddes så hon är som min syster på riktigt. Vi säger att vi är riktiga syskon eftersom vi nästan är det också. Vi kan också bråka men vi gör det inte så ofta. Hon är 16 år och ärligt så vet jag inte när hon fyller år, ehhe. Hon bor i en lägenhet med sin pojkvän Emil Hedman och dom umgås den mesta tiden, dom har varit tillsammans över 2 år nu, kanske 3? jag håller inte riktigt koll. Men slutpratat om dom två, hon är iallafall världens sjukaste, skäms inte och säger vad hon tycker. I love u!
Sen har vi min storesyster Linda som är 22 tror jag, haha jag har sjukt dåligt minne men tror hon är 22 iallafall..Hon bor iallafall i en lägenhet här i hammarby tillsammans med hennes pojkvän marko. Hon ställer alltid upp och henne kan jag prata med om allt verkligen. Hon vet det mesta om mig, hon är bäst helt enkelt och jag älskar henne otroligt mycket!
Sen har jag då min storebror Tommie Eriksson och det är samma där att vi bara har samma mamma men han är också som min riktiga eftersom jag har växt upp och bott med dom hela livet. Han är typ 23 eller 24 och har ingen aning när han fyller heller, haha. Vet inte vad jag ska skriva för intressant om honom. Han spelar hockey och har gjort det hela livet, han har spelat i olika länder osv. Han är skitduktig på det! älskar att kolla när han spelar, förutom när han gör illa sig då, har varit med några gånger när han fått åkt ambulans, usch..börjar alltid gråta. Men nu sitter jag och snackar massa skit bara, haha. Vet inte riktigt vad jag ska säga. Men han bor i en lägenhet i gävle med sin flickvän cassandra. Dom har väl varit tillsammans i två eller tre åt tror jag. Han är världensbästa♥


Min mamma och pappa skiljde sig för två år sen och mamma har en ny kille och dom har väl varit tillsammans ett år nu och han heter ari och har två barn, berättar lite kort om dom också.
Tar den äldsta först som är Jennifer Vakkuri. Hon är 16 år och som dom andra så vet jag inte när hon fyller, haha. Dom bor med oss ibland men hon bor även hos sin mamma ibland. Nu hälsar hon bara på ibland på helgerna för hon har börjat på ett hästgymnasium i Arbrå. Hon har en häst som heter Tintin. Hon rider och är grymt duktig på det. Hon har tävlat sm och hur många olika tävlingar som helst. Hon har lärt mig jätte mycket inom ridningen. Men nog om det nu. Hon har iallafall brunt hår och bruna ögon och är ganska kort. Ibland kan vi bli osams om små saker, bara små tjaffs, har väl bråkat en gång på riktigt tror jag men det löste sig också. Men hon är en av dom jag har bäst minnen med, vi är så jävla äckliga, fula och otroligt konstiga tillsammans. Med henne är jag verkligen mig själv och gör precis vad jag känner för. Vi har alltid så jävla roligt och sitter och garvar i år åt samma saker. Vet inte vad mer jag kan säga än att jag är grymt glad att hon är min syster! ♥


Sen har vi då min låtsasbror Jesper Vakkuri. Han är 15 år och bor ibland hos oss och ibland hos hans mamma i hofors. Han är ganska lång och smal. Han kommer alltid med skämt och är jävligt rolig med alla hans kommentarer som han kommer med. Annars sitter han väl mest vid datan och spelar osv. Finns typ ingenting att säga om han, han är skit rolig men brukar inte umgås med han så mycket, inte prata heller, vet inte varför men har bara blivit så, heh. Men han är rolig och får en alltid att skratta!♥


Ja då vet ni lite mer om mina syskon och min familj iallafall!

INTE BLOGGAT IDAG

Men har haft fullt upp, kom nyss hem från mamma. Har tränat, gick inte så bra idag menmen. Nu ska jag duscha och äta nått sen skriva om "mina syskon" eftersom det var det som stod på tur efter min första kärlek.
Såg även att jag hade blivit budad till matchen på söndag mot alba, ska bli sjukt kul eftersom jag känner fler i det laget! men nu blir det dusch och käk!

GÖRA OM BLOGGEN

Snart kommer jag sätta lösenord på bloggen någon dag eller kanske bara imorgon för jag ska göra om bloggen, den är så tråkig och har haft den här headern så länge nu så tycker det är dags att byta! Ska även skaffa olika kategorier som dagensoutfit, känslor, hiss/diss osv. Tycker själv den är tråkig att läsa nu men hoppas att den blir bättre sen!

Nu ska jag plugga lite sen sova, godnatt!
everything is dark

BLEV INGE VALBO

Blev lite krångel så valbo blir troligen på fredag eller nått istället. Och fyfaaan vilken storm det är ;o
jag orkade inte öppna dörren ens för att det blåste så mycket så jag fick inte upp den! helt sjukt. När det blåser bli det ju även kallare och snön blåser ut i vägen så man kan ju inte gå nånstans nu, usch på vädret säger jag bara!

11.26

Ja, klockan är alltså 11.26 nu och det betyder att jag borde sitta i skolan nu. Men jag vaknde typ nyss så kände inte att det var någon idé att åka på sista lektionen. Så jag ska ta och städa mitt rum och fixa mig sen ska jag till valbo och handla julklappar till amanda och mormor med emma. Men hon går ju i skolan så jag måste vänta på att hon ska sluta först sen drar vi iväg till valbo. Bilder på det jag köpt får ni se när jag kommer hem!
HAHAHAHA jävlar vilka puddingar vi är älskling ;)

♥Min första kärlek

Okej nu är det andra punkten som är min första kärlek, och det här kommer bli ett jätte kort inlägg.

Den här punkten är lite svår, vet inte om ni menar första förhållandet eller när man var kär första gången. Men det här inlägget blir jätte kort eftersom jag inte har varit riktigt "kär" på riktigt. Men jag har haft ett långt förhållande för några år sedan, jag var inte så jätte gammal men hade ett förhållande med Robin Hedlund. Vi har känt varandra sen vi var jätte små eftersom våra mammor är jätte bra kompisar. Vi var nästan som bästavänner han och jag innan vi blev tillsammans. Vi umgicks väldigt ofta. Vi var tillsammans i över ett år ungefär, sen började det gå fram och tillbaka,vi gjorde slut sen blev vi tillsammans igen osv. Så höll det på ett ganska långt tag. Sen för några år sedan blev vi tillsammans igen. Då var vi äldre också men det funkade inte så vi gjorde slut. Nu är vi bra kompisar igen och brukar umgås ibland, han är även min granne, haha. Han är väl den ända jag har gillat så på riktigt och haft ett ganska långt förhållande med. Men verkligen "kär" kan jag inte säga att jag har varit faktiskt.


PLUGGG

Nu ska jag lägga mig och läsa på om kroppen, omprov imorgon så måste plugga nu sen sova, godnatt!

MIN LISTA

Min lista på saker jag ska börja/sluta med
  • Ut och springa varje dag då det inte är träning
  • Äta nyttigt
  • Sluta snacka skit
  • Ta tag i skolan
  • Spara mina pengar
  • Börja lägga mig i tid
  • Plugga till läxor/prov
Ingen lång lista men ändå!



♥Presentation av mig själv

Då börjar jag med första punkten som är en presentation av mig själv.

Ja, jag heter alltså Daniela Moliis och är 14 år. Jag fyller år den 11 september. Olycksdagen säger jag att det är eftersom det där planet kraschade och massa människor dog men min farmor dog även på min födelsedag när jag fyllde 12, alltså 2 år sen. Så min födelsedag är min olycksdag och kommer alltid vara det enligt mig. Mina föräldrar är skilda sen två år tillbaka. Min pappa bor i en villa i hammarby och mamma bor i ett radhus i hammarby, dock ska vi flytta från hammarby snart med mamma. Jag tränar innebandy två dagar i veckan, älskar att spela innebandy!
Jag rider även ibland eftersom vi har hästar och på sommaren spelar jag fotboll. Älskar att sporta kanske jag ska säga att jag gör, för det gör jag verkligen. Men när jag inte tränar så sitter jag för det mesta vid datan och pluggar. Skolan tar väl min mesta tid även fast jag inte är så duktig på att plugga. Men försöker få ihop bra betyg nu så jag kommer in på den linjen jag vill gå på sen. På helgerna är jag nästan aldrig hemma, gillar inte att ha "hemmakvällar" helt själv. Ibland kan det vara skönt men jag vill helst umgås med folk på helgerna och ha kul! Jag gillar att skriva, brukar skriva av mig ganska ofta men har det för mig själv på datan bara, men funderar på att skaffa en privatblogg som jag kan skriva av mig i ibland. Annars är jag nästan alltid glad, men blir lätt avundsjuk och blir jätte lätt irriterad på småsaker. Har jättedålig humor, skrattar åt nästan allt. Vet inte riktigt vad jag ska säga, ni kommer lära känna mig ganska bra nu eftersom jag ska skriva varje dag om olika saker som har med mig att göra. Så ni får läsa så kommer ni nog veta ganska mycket om mig sen!
Det händer ganska mycket i mitt liv, men brukar inte skriva personliga saker i bloggen, men kanske ska börja göra det, jag vet inte riktigt. Ingen kan säga att dom känner mig, för det gör dom inte. Men ni kommer veta lite mer om mig sen iallafall!

TODAY

Hittade den här listan på några bloggar så tänkte att det var ganska smart så det inte bara blir tråkiga inlägg varje dag, så nu har jag nått att skriva om iallafall!

♥ Dag 1 - Presentation av mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina syskon. 
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Min kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag i detalj.
♥ Dag 7 – Mina bästa vänner. 
♥ Dag 8 – Mina passioner. 
♥ Dag 9 – En perfekt helg för mig. 
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mitt arbete.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Fula ovanor.
♥ Dag 17 – Min favoritresa.
♥ Dag 18 – Min bästa födelsedag.
♥ Dag 19 – Något jag saknar.
♥ Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.
♥ Dag 21 – Min önskelista. 
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – Min skoltid. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Mina favoritskor. 
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med..

THE ONLY ONE

Var sur igår och sen dampade facebook så det blev inte speciellt bra inlägd där..heh, men iallafall så mår jag bättre idag, somnade nästan på lektionerna för dom var så jävla långtråkiga och jobbiga men sånt är livet, nu ska jag käka nått!

DÖ FACEBOOK DÖÖÖ

FYFAN JÄVLA KUK ÄCKEL FACEBOOOOK!!!!!!!!!! ALLT JAG SKRIVER FÖRSVINNER OCH GÅR INTE ATT GÖRA NÅNTING, FÅR DAAAAAAMMMPPPPPPP

ÄR HEMMMMMA

Kom hem från skolan nu, men ska direkt iväg med pappa till sandviken och handla mat och kanske köpa lite julklappar, bloggar när jag kommer hem! :)

NU BLIR DET FILM

.."och så kom polly" på kanal 3! :)



Nothing’s changed, no one can take your place



You used to call me your dreamer
And now I'm living out my dream
I wish you could see



I´M LOSING YOU

Har spelat match idag, grym match var det!
Men jag spelade inte så mycket men det funkade ändå, vann matchen med 4-3!
Nu ska jag ta en varm jävla skön dusch!

You told me the rules

NU SKA JAG DÖÖÖÖÖÖÖ, GODNATTT!
Livet forsätter inom dig och utan dig



SKYPE

Har suttit och snackat skype med robin i över 2 timmar, haha.
Danno och rasmus kom hit en sväng också men dom har dragit nu.
Är trööööttt som en griiiisss ocksååååå

ROBIN HAR BÖRJAT SPELA CS IGEN!

ROBIN VALDE RUBRIK....

aja, har bloggat jätte dåligt nu dom sista dagarna, förlåt för det men har varit i sandviken osv.
Har hänt en del men orkar inte berätta.
Sitter i hammarby med emma just nu hos pappa, har liiiite kul!
,lasifhsdliaugalsru daaaaaaaaaaaaamp döööööö heido

TRÄNING

Gick väl ganska bra på träningen idag, men måste träna på att skjuta innan jag får nå fel. Men resten gick bra iallafall! Nu ska jag käka nått.

..

Ju mer sand som har runnit genom livets timglas, desto klarare ser vi genom det.

Ska käka nått sen kolla grey´s anatomy

OSYNLIG

Just nu suger livet helt och hållet..att en människa kan få mig från att vara glad och skratta till att vara så jävla arg och ledsen på några sekunder är helt jävla sjukt! stod och slog i väggen tills jag insåg att det bara var jag som fick ont.
Det var smärtan jag fick som jag ville att han skulle ha..sen brast ilskan ut i tårar..vet inte vad jag ska säga, vill bara försvinna till ingenstans.


ETT LITET FELSTEG OCH MAN KAN FALLA

Kan inte sova, en person håller mig vaken..okej, mitt eget fel med kan verkligen inte lägga mig just nu..vill bara somna och vakna när allt är bra.


I still see it in you´re eyes

LUSSSSEN

Har ett lag till lussen nu iallafall!
Eller ska kolla med några fler om dom ska vara med men det blir ett lag iallafall, fast eftersom vi har gymnasieelever med i laget så måste vi spela mot gymnasieelever också..det suger, men det funkar ändå! bara att jag är yngst i laget, heh.. :)
Nu ska jag slå på en film och sova, hörs imorgon..hoppas jag!

SKITDAG

Hade ingenting alls att göra i början på JYSK..sen blev det en massa, jag blev så jävla trött och fick grymt ont i ryggen! I morgon skulle det bli ännu mer att göra sa dom så kanske bäst att jag lägger mig..men som vanligt så gör jag inte som jag säger, och om jag ska vara ärlig så har jag suttit och skrivit  det här lilla på över en timme för jag spelar samtidigt, haha jag suger..

SNYGGING!!!

Ska gå till denna snygging nu, hööörs!



JAG JUST NU

Måste platta håret och börja klä på mig tror jag, heh. Vaknade halv 3 och vi skulle åka senare så jävla onödigt för då hade jag hunnit varit med på matchen men jaja..ska börja fixa mig nu så får vi se vad som händer sen.

MÅSTE KLIPPA MIG!

Jag ska klippa mig snart men får panik för jag vet inte hur!
Antingen tar jag bara topparna, eller så klipper jag det kort, eller så jag gör någon frisyr..har ingen aning om vad jag vill göra med mitt hår..hatar det verkligen!







HAR MYCKET ATT GÖRA

RANDOM STUFF:
Någon/några som förstår dig: emma, louise, pontus, erika
Någon som du längtar efter: ludde
Något som du längtar efter: sommar
Någon som du hatar: inga namn
Vem ringde dej senast: jennifer
Vem ringde du senast: saldo
Har du några kärleksproblem: -
Har du ätit något idag: ja
Har du gråtit idag: ja
Har du skrattat idag: ja

JAG:
Är singel: ja
Saknar någon just nu: ja
Är rädd för att bli övergiven: ja
Svär ofta: jo
Sjunger i duschen: självklart
Morgonperson: nej

Är kär i kärleken: hm..
Skrattar åt mina egna skämt: alltid
Vill ha barn: inte nu


HAR DU:
Glasögon/linser: nej
Piercingar: öronen
Syskon: joru
Pojk/flickvän: nej
Jobb: nej
För många vänner: går det?
Rymt hemifrån någon gång: ja
Färgat håret: ja
Bra självförtroende: ne
Sagt "jag älskar dig" till någon: ja
Varit kär: inte på riktigt
Somnat gråtande: ja

 

BRUKAR DU:
Titta dej själv i spegel: ja
Ha ångest: ibland
Drömma mardrömmar: inte ofta
Klä dig i svart : ja

Hata folk: allt för ofta

Lita på folk: har ganska svårt för det


SISTA PERSONEN SOM:
Sov i din säng: alva och jag
Du delade en dricka med: alva
Skrek på dig: pappa
Du fick sms från: jennifer
Du senast skrev på msn med: dennis

 


TRÄNINGVÄRK

Blev som jag hade tänkt, hemmakväälll!
tråkigt men ganska skönt på ett sätt, har inte sovit hemma en helg på typ 4 veckor så det var väl på tiden att jag var hemma och tog det lungt idag. Imorgon ska jag med och skjusa jennifer till tåget och säga hejdå för hon ska till arbrå sen skulle vi vidare, vet inte vart. Sen vet jag inte vad som händer. Men nu ska jag upp och käka nått!
har träningvärk i rumppaaaan.. så jävla ont :(

RISE AGAINST

It kills me not to know this but I've all but just forgotten
What the color of her eyes were and her scars or how she got them
As the telling signs of age rain down a single tear is dropping
Through the valleys of an aging face that this world has forgotten
There is no reconciliation that will put me in my place
And there is no time like the present to drink these draining seconds
But seldom do these words ring true when I'm constantly failing you
Like walls that we just can't break through until we disappear

So tell me now
If this ain't love then how do we get out?
Because I don't know
That's when she said I don't hate you boy
I just want to save you while there's still something left to save
That's when I told her I love you girl
But I'm not the answer to the questions that you still have

But the day pressed on like crushing weights
For no man does it ever wait
Like memories of dying days
That deafen us like hurricanes
Bathed in flames we held the brand
Uncurled the fingers in your hand
Pressed into the flesh like sand
Now do you understand?

So tell me now
If this ain't love then how do we get out?
Because I don't know
That's when she said I don't hate you boy
I just want to save you while there's still something left to save
That's when I told her I love you girl
But I'm not the answer to the questions that you still have

1000 miles away
There's nothing left to say
But so much left that I don't know
We never had a choice
This world is too much noise
It takes me under
It takes me under once again
I don't hate you
I don't hate you

So tell me now
If this ain't love then how do we get out?
Because I don't know
That's when she said I don't hate you boy
I just want to save you while there's still something left to save
That's when I told her I love you girl
But I'm not the answer to the questions that you still have

I don't hate you
I don't hate you, no

ALVaaa

Bloggar jätte dåligt, jag vet. Men har så mycket annat på helgerna att göra så bloggen kommer lite efter..men har umgås med alva igår och idag iallafall, kollade mest film och spelade bubbletrouble!
Idag red vi Casino en sväng och nu har vi skjusa alva till bussen. Jag blir nog hemma ikväll, tänkte åka till sandviken men orkar nog inte det. Blir nog film och godis istället, lite tråkigt själv bara men det funkar också. Nu ska jag hoppa in i duschen!
världens finaste tjej!

HOS ALVIS

Sitter i sötalvas säng hos henne i sandviken just nu, hon har somnat den ungen, haha så söt! Får se vad vi hittar på ikväll, tror jag ska hoppa på henne snart så hon vaknar! Ni får ingen bild nu för jag vill inte leta igenom hennes bilder när hon sover för då kommer hon väl döda mig sen! bloggar senare, puuussss


PLUGGA/FILM/SOVA

Det är exakt vad jag ska göra nu, hörs morgon, natti.
Måste tigga lite pengar så jag kan färga håret ljust igen som på bilden..

SANDVIK

Kom hem nyss från sandviken.
Orkar inte berätta om dagen men den har varit ganska skön faktiskt, somnade även hos emma efter besöket på sandvik igen som vanligt. Börjar bli en vana att vi alltid somnar i hennes soffa efter skolan.. heh.
Nu ska jag käka nått sen plugga och sen drar jag på träning så bloggar efter den!

Snaart kan man åka skiiidoor, fast tror inte jag ska göra det i år men ändå!

UPPE

Klockan är snart hav 8 nu och jag sitter och äter. Är ganska trött idag men ska ju inte vara i skolan idag så jag överlever nog! Nu ska jag äta upp min macka sen platta håret sen ta mig till bussen, sen stannar jag nog och pluggar med emma i sandviken efter så vi hörs mot kvällen nångång, puss

STUDIEBESÖK

Har studiebesök på sandvik imorgon och efter det så ska vi äta på göranssonska, haha!
Så nu ska jag slå på en film och sova hade jag tänkt, får se om jag hinner blogga imorgonbitti annars blir det efter skolan någongång, godnatt!

GREY´S ANATOMY

Åh jag missade mitt älsklingsprogram idag och på kanal5play har dom ju börjat ta betalt om man vill titta där..det suger verkligen!

SNÖ♥IS

Följde med emma direkt efter skolan, skulle vara med sara senare men blev ändrade planer så det blev emma hela dagen istället. Har haft grymt kul som vanligt, och jag har så jävla ont i rumpan efter mina vurpor..fyfan vad alla har skrattat åt mig, men det bjuder jag på för någon måste ju göra det också! Så imorgon kommer jag väl inte kunna gå..hatar att snön kommit för man blir så blöt och kall, men det är ändå mysigt och man känner att jul närmar sig..lika med is, så jävla jobbigt att halka och göra illa sig, men ändå är det grymt kul. haha..

LUSSEBANDY

HJÄÄÄÄLP!
Kan inte bestäma om jag vill spela på lussebandyn eller om jag ska vara där och kolla på alla andra som spelar bara. Skulle vara grymt kul men ändå pinsamt, haha! Vet inte hur jag vill göra, får panik..

Same Mistake

Vet inte varför men jag känner mig depp idag.. trött och äcklig, jaaa vad ska jag säga. Somnade även hos emma några gånger, heh. Men ska slå på en film nu och hoppas på en bättre dag imorgon!


PLUGG

Inte bloggat idag, förlåt.
Måste verkligen skärpa mig!
Fick jätte mycket gjort med emma i skolan idag, pluggat jätte mycket matte på slutet fast vi fick sluta, sen gjorde vi 2 prov. Känns grymt skönt! Har bara 3 prov kvar nu som jag ska göra på fredag..heh.

SAKNAD

Jag vet inte hur jag ska förklara för jag förstår inte själv. Hur kan man sakna någon som man ändå träffar ganska ofta? Hur kan man sakna någon man inte borde sakna? Det är konstigt, men jag saknar. Det kan vara det lilla ordet som du aldrig säger längre som jag saknar. Eller kramen jag får när jag ser dig, men det är nått jag saknar som jag inte kan sätta ord på. Jag saknar nog när vi var som närmast, när vi pratade hela tiden, om allt. Men jag vet inte för det är konstigt att jag kan saknar "det". Men en sak vet jag, jag känner en stor saknad. Men bara du mår bra så är jag glad, men saknaden går inte bort för det. Vet inte hur jag ska förklara för jag vet inte själv vad det är jag saknar allra mest, men en sak vet jag och det är att jag känner en stor saknad.



JUSTIN BIEBER

Kollar på csi så är Justin Bieber med, så grymt snygg kille!

TRÖÖÖÖTTT

Somnade typ 4 inatt så jag har ju varit lagomt trött i skolan och är det fortfarande!
Emma sitter här med mig nu så vi ska nog laga lite mat snart sen ut och rida sötiscasino.
Bilder kommer nog sen om vi tar med systemkameran, tjiiing!



SKOLA IMORGON

Hemma hos mamma nu.
Vaknade typ halv 4 hos mormor imorse, så min dag har spenderats mestadels i sängen sen framför datan som vanligt. Så nu ska jag hoppa in i duschen, ta nått att äta sen plugga eftersom vi fick läxa över lovet som jag inte gjort, usch för skolan!

jag går över lik för att bli framgångsrik

GODNATT..

Stämmer in så himla bra just nu

Hej Daniela



Du väljer dina känslor så välj det som du mår bra av. Du är stark. 

BUBBLE TROUBLE

Blivit beronde..spelar det här hela dagarna..helt sjukt!


I´m back

Nu ska jag försöka ta tag i bloggen och börja blogga normalt igen!
Har varit hos mormor i två dagar nu för mamma är på sm med jennifer och ari någonstans långt bort. Därför är det dåligt med bilder men hittade en jätte gammal bild på mig fast man knappt ser mitt ansikte! haha

..

Har bloggat jättedåligt nu men har inte varit hemma så mycket och har inte haft tid, men kommer börja blogga bättre när skolan börjar!
Nu ligger jag i sängen med emma hos mig i hammarby, ska ta bussen 9 från hammarby till sandviken sen får vi se vad som händer ikväll, finns på telefonen hela tiden!


SANDHACK

Har inte bloggat på jättelänge, sorry!Men berättar om helgen imorgon för nu ska jag iväg till sandviken och sh ikväll
!

RSS 2.0